Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Беремо приклад з професіоналів – робимо кухню як в ресторані

Беремо приклад з професіоналів – робимо кухню як в ресторані
 

Як можна вдосконалити свою домашню кухню? Про це вам не розповість жоден дизайнер і жодна домогосподарка так, як це зробить шеф-кухар, який проводить на кухні весь свій час. Він випробовує все обладнання на міцність, а кожен сантиметр його робочого простору служить для того, щоб кухар міг приготувати смачну страву. Хочете дізнатися, що можна змінити на домашній кухні, щоб вона стала настільки ж зручною і практичною?



Змішувач із шлангом

У такому змішувачі вода подається під тиском, завдяки чому навіть дуже брудний посуд вимити стає набагато легше, а його гнучка конструкція дозволяє помити навіть самі незручні, великі або негабаритні форми або контейнери.

Стільниця і раковина з нержавіючої сталі

Так, цей варіант важко назвати самим затишним, але на звання самого практичного претендувати він цілком може. На поверхні з нержавіючої сталі можна спокійно готувати, розкачувати тісто, і на неї ж без побоювання ставити гарячі каструлі, при цьому вона неймовірно довговічна і вкрай проста в догляді. Те ж саме стосується і раковин зі сталі – їм практично нічого не страшно, і при цьому доглядати за ними – простіше простого.

Більше відкритих полиць

Протягом робочого дня у шеф-кухаря немає часу на те, щоб ходити відкривати і закривати різні шафки в пошуках потрібного посуду. Його завдання – не тільки смачно, але і швидко приготувати будь-яку страву, саме тому на професійній кухні завжди багато відкритих полиць.

Отвір для сміття в стільниці

Невеликий отвір прямо над відром для сміття – це дійсно дуже зручно, так можна прибрати все сміття з робочої поверхні буквально одним рухом руки. При цьому його можна зробити з заглушкою або без, тут вже як вам більше подобається.

Більше дощечок

А ви знали, що у професійного кухаря на кухні досить багато різних дощечок – кожна для окремої групи продуктів? Крім «звичних» для всіх кухонних дощечок для м'яса, окремо для риби і дошки для овочів, у шеф-кухаря також є окрема дошка для цибулі та часнику, дошка для сиру, масла, хліба і випічки. Взагалі, якщо перерахувати всі, то їх виходить близько 15 штук, але завдяки такому підходу не відбувається змішування ароматів і смаків, працювати виходить набагато швидше, а приготовані страви виходять дуже смачними.

Зручне покриття для підлоги...

Підлога на кухні має витримувати величезні навантаження, не ковзати, бути зносостійкою і легко митися. Також, якщо ви звикли проводити досить багато часу на кухні, підлога не має бути жорсткою, а краще вибрати пружне покриття, наприклад, лінолеум або коркове покриття, і ввечері ваші ноги і спина будуть вам дуже вдячні.

...і стелі

Так, обране вами оформлення кухонної стелі не позначиться на вашому самопочутті. Проте саме для кухні стелю треба обирати практичну, яку легко очистити від крихітних крапельок жиру і пилу, що осідають на кухонних поверхнях щоденно. Звісно, найпрактичнішим рішенням тут стануть французькі натяжні стелі, за якими доглядати надзвичайно просто! Крім того, таку стелю можна замовити у будь-якому дизайні, а експерти з компанії ГарантАвтоЗахід встановлять її максимально оперативно. Дізнайтеся більше про переваги натяжних стель на сайті gaz.rv.ua.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Вибираємо колір для кухні

Колір кухні може задавати тонус, піднімати настрій або ж, навпаки, заспокоювати і налаштовувати на спокійну дружню атмосферу. Залежно від того, чи звикли ви просто швидко їсти і бігти, або ж, навпаки, у вашій родині люблять вечірнє спілкування за чашкою чаю, обстановка на кухні може подарувати той чи інший настрій.

Побілити, пофарбувати чи натягнути? Яка стеля краще підходить для кухні?

Кухня – це серце будь-якого будинку, адже саме тут готується найсмачніша їжа для всього сімейства, а ще за чашечкою чаю ведуться найтепліші розмови. Це – особливе місце, і не тільки завдяки своїй атмосфері, а й «мікроклімату», і тому ремонт в цій частині житла потребує особливої уваги.

Як гармонійно «вписати» побутову техніку в кухню - прості правила дизайну

У більшості квартир кухню можна назвати центром життя в родині. Подумайте самі, адже це – те саме місце, де ви щодня збираєтеся всією сім'єю на обід і вечерю, де ви ділитеся своїми переживаннями і досягненнями з найближчими людьми, де зустрічаєте гостей і ще багато чого. Тому так важливо, щоб інтер'єр кухні виглядав гармонійно, і ніщо вас не напружувало в ньому.

Якою має бути кухня

Кухня - це те місце, де не тільки готується їжа, а й уся родина проводить багато часу. Кухня - це те приміщення, де сім'я збирається вранці і ввечорі, де проходять урочисті події і просто посиденьки з друзями, де їдять всяку смакоту, де експериментують і создаютс нові кулінарні шедеври.