Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Снегурка

Снегурка

Мультфільм за мотивами старої сказки. Проходить день за днем, а Дід із Бабою так само живуть на самоті, тому що немає в них діточок. Одного зимнього вечьора, коли всі діти з двору розійшлися по домівках, Дід із Бабою зліпили сніговика. Та раптом сталося диво: замість сніговика перед ними з´явилася дівчинка! Дівчинку ту вони назвали Снігуркою, и стала вона їм онучкою...

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Як заохотити дитину вивчати англійську?

Будь-яка сучасна людина повинна володіти англійською хоча б на початковому рівні. Адже сьогодні English є найважливішим комунікативним засобом на міжнародному рівні. Сподіваємося, що наші рекомендації стануть у пригоді вам і вашим дітям і допоможуть їм у вивченні англійської мови.

5 ключових аспектів вибору дитячих меблів

Коли ми облаштовуємо дитячу кімнату, безпека та комфорт наших дітей є нашим головним пріоритетом. Одним із найважливіших аспектів при виборі меблів для дитячої кімнати є їх безпека та функціональність. У цій статті ми розглянемо 5 ключових аспектів, які слід враховувати при виборі безпечних та функціональних дитячих меблів.

Іграшки для розвитку творчості

Особистість людини починає формуватися з раннього дитинства. Для розвитку різнобічної особистості важливе значення має творча діяльність. Завдяки їй формується почуття смаку, тренуються пам’ять, гнучкість мислення та дрібна моторика. Крім того, творчі заняття виховують у дитини акуратність, посидючість, працьовитість та цілеспрямованість. Дитячі іграшки закладають фундамент інтелекту та слугують трампліном до більш складних ігор, наприклад, настільних, у які полюбляють грати навіть дорослі.

Казки на ніч та їхня роль у вихованні дитини

Казка на ніч – традиція, яка передається з покоління в покоління вже багато століть. Коли ще, як не увечері, перед сном, найповніше відчувається вся сила магії нашого світу. А пізнати її краще допомагають саме ці невеличкі оповідання, сповнені чарів і водночас мудрих настанов та порад. Тож не варто нехтувати цим пречудовим ритуалом: окрім заспокоєння й швидкого засинання, він приносить значно більше користі – як дітям, так і вам, батьки!