Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Найкращі новорічні кольори – що символізує колір, який ви оберете

Найкращі новорічні кольори – що символізує колір, який ви оберете
 

Кольори відіграють важливу роль у підготовці до кожного Нового Року. Як правило, ми звикли вибирати відтінки для новорічного вбрання та декору будинку в колірній гамі, яка до смаку господареві наступного року. Та чи знали ви, що самі по собі популярні новорічні кольори, які ми часто обираємо, несуть свій настрій людям, що оточують нас?

При виборі відтінків для декору та вбрання на прийдешні новорічні свята ви можете керуватися улюбленими кольорами Блакитного Водяного Тигра або актуальними трендами. Але ніколи не буде зайвим скоригувати колірну гаму відповідно до значення, яке несуть вибрані вами святкові відтінки, і який настрій дарує кожен із них. Так ви зможете створити ту саму ідеальну святкову атмосферу.

Значення та настрій обраних вами новорічних кольорів

Блакитний та синій – спокій, релакс та щастя

Якщо ви хочете, щоб новорічна ніч пройшла у спокійній, розслабленій обстановці, блакитні та сині відтінки стануть правильним вибором для вашого свята. Як відомо, вони роблять людей щасливими, але разом з тим заспокоюють, тому включити їх у схему новорічного декору та у свій новорічний образ безперечно варто.

Золотий – магія, гламур та мудрість

Хочете закотити вечірку, повну блиску та гламуру? Тоді почати продумувати колірну гаму варто саме із золота. Золоті відтінки – споріднені з жовтим і коричневим – асоціюються з пристрастю і мудрістю, благополуччям і процвітанням. Золотий блиск буде доречним і в декорі, і в новорічних образах, і на святковому столі (прилади, серветки, посуд). Ідеально доповнять його насичений бузковий, смарагдовий зелений та темний синій.

Срібний – енергія, сучасність та майбутнє

Срібний колір асоціюється з інтелектом, сучасністю, високими технологіями та футуризмом. Блиск срібла у новорічних образах та декорі відображає енергію, відкриває нові двері та висвітлює шлях у майбутнє. Подаруйте цей настрій та мотивацію собі та оточуючим у новорічну ніч.

Білий – чистота, новизна, досконалість

Білий – найчистіший та найдосконаліший колір. На новорічній вечірці він символізуватиме нові починання: прощання зі старими невдачами та початок нового року з чистого аркуша. У новорічні свята білий колір одягу та декору чудово доповнять елементи срібного та золотого кольору, які додадуть атмосфері ще більше сяйва.

Червоний – енергія, амбіції та удача

Це енергія! Червоний колір асоціюється з лідерськими якостями, що сприяють амбіціям та рішучості. У Східних культурах, зокрема й у Китаї, червоний обіцяє успіх. Тому червоний колір буде доречний на будь-якій новорічній вечірці, але особливо – на святі з яскравою, енергійною атмосферою.

Неони – ретро, яскраві та захоплюючі емоції

Після ланцюжка локдаунів усім нам не вистачає яскравих фарб та захоплюючих емоцій. Тому неони, зазвичай не найпопулярніші на новорічні свята, також стають актуальними для зустрічі Нового Року. Прикрасьте будинок або святкову локацію найяскравішими фарбами і запасіться аксесуарами, що світяться, щоб їх вистачило на всіх гостей вечірки.

Фіолетовий – Сила, розкіш та співчуття

Потужний та надихаючий на безумовне та безкорисливе кохання, фіолетовий колір також може стати гарним вибором для одягу та декору на новорічну вечірку. Він ідеально підійде для енергійного свята та допоможе надихнути оточуючих на нові звершення. Ідеально доповнять фіолетові елементи у золотому кольорі.

Зелений – природа, оновлення та позитив

Зелений – один із найпозитивніших кольорів. Ми його асоціюємо зі зростанням, розвитком, оновленням, любов'ю до природи та своїх рідних та близьких. У новорічну ніч він символізуватиме і залучатиме достаток та процвітання. А гостям подарує почуття балансу, гармонії та миру.

Рожевий – любов, розуміння та спокій

Рожевий колір не найпопулярніший для новорічних свят, але його асоціюють з безумовною любов'ю та розумінням. Крім того, він заспокоює нерви та позбавляє зайвого стресу. Тому новорічна обстановка у рожевому кольорі буде дуже душевною та розслаблюючою, а рожеві відтінки у святковому образі допоможуть залучити кохання.
 

Ваш новорічний колір – настав час вибирати!

Вибирайте свій новорічний колір залежно від того, яке враження ви хочете створити у оточуючих, яку атмосферу у Новий Рік хочете створити. І пам'ятайте: хоч би яку колірну гаму ви обрали, вашим гостям вона неодмінно сподобається! Тут немає правильного чи неправильного рішення, є лише повідомлення, яке ви будете нести учасникам свята.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас