Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Усі статті

10 вправ для розвитку мовлення дитини

Дитині 3,5 роки, а вона говорить тільки 3-4 слова? Логопед каже, що дитині, щоб заговорити, треба розвивати м´язи обличчя, слух, вміти правильно дихати? Слід робити ось такі вправи.

Що подарувати коханим у День Святого Валентина?

До Дня всіх закоханих залишається все менше часу. А подарунок для коханої людини все ще не придбаний. І що найсумніше, немає ні найменшого уявлення, як же здивувати свою другу половинку в цьому році. Спробуємо запропонувати Вам кілька варіантів подарунків, які порадують його або її, і зроблять свято чарівним.

Як захиститися від застуд і хвороб?

З настанням холодів кількість простудних і інфекційних захворювань стрімко збільшується. Проте, одні люди набагато краще опираються застудним захворюванням, ніж інші, які починають кашляти і чхати з першим ковтком холодного повітря. Як підвищити свій імунітет? Може, дійсно для цього необхідно лише щодня випивати пляшку кефіру? На жаль, ні! У житті все складніше, ніж в рекламі.

Масляниця!

Немає, такого свята в Росії та Україні, яке проходило б так бурхливо і весело, як Масляниця! Адже потім довгих сім тижнів не можна буде веселитися, танцювати та сміятися, очищаючись від гріхів мирських. Народ і донині вірить, що, якщо добре не відвести душу в цей період, потім цілий рік доведеться жити в нещасті, по-справжньому сьорбнути горя. Масляна 2012 розпочнеться з з 20 лютого і триватиме по 26 лютого.

Як здивувати кохану в день всіх закоханих

Напевно кожному не раз доводилося замислюватися про питання: «Як здивувати кохану у День св. Валентина?». Оскільки в цьому році день закоханих припадає на вихідний, то і способіва дивувати і дивуватися набагато більше. Ось деякі з них.

Вибір дати весілля: Як вибрати місяць і день самостійно

Ви вирішили об´єднати ваші життя в одне, але ще не вирішили коли? Ви хочете вибрати найкращий день для весілля, але не знаєте, як його визначити? Про все розповість наша стаття.

Рецепти млинців: скоро Масляна 2012

Трохи менше місяця залишилося до тижня млинців, до якого вже треба починати готуватися - шукати нові рецепти млинців і зняти з них пробу. Масляна 2012 році пройде з 20 лютого по 26 лютого.

Весілля в 2012, так чи ні?

За юліанським календарем високосним називають рік, в якому кількість днів більше, ніж у звичайному, на один, тобто в ньому 366 днів. Невідомо з якої причини, але з цим роком пов´язано дуже багато прикмет і забобонів. Найпопулярніша прикмета - в цьому році не можна одружуватися і виходити заміж, а також планувати народження дітей.

Мовлення дитини на третьому році життя

Мова дитини на третьому році життя значно змінює її орієнтацію в навколишньому світі, забезпечуючи швидке пристосування до середовища. За допомогою слів малюк вчиться аналізувати світ, що його оточує. За допомогою слів, що позначають ознаку предмета, дитина дізнається багато для себе нового: вивчає різні кольори, запахи і звуки.

Допоможіть Ніці почути голос матері

У пошуках допомоги та порятунку просимо допомогти дитині. Ніці Сорокіній рік та 4 місяці, вона має глухоту 4 ступеню. Аби малеча почула голос матері та весь світ, їй терміново потрібна операція. Інакше дівчинка на все життя залишиться глухонімою.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас