Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Книги для читання

Тут ви знайдете анонси цікавих дитячих книжок різноманітних видавництв

Чому книги-картинки подобаються дітям?

Якщо ви читаєте цю статтю, то ви активні усвідомлені батьки, які цікавляться розвитком свого малюка. Тож, найшвидше, ви часто бачите серед книжкових оглядів та на книжкових полицях книжки-картинки. Це такі, що майже повністю складаються з ілюстрацій та містять дуже мало тексту. Тренд на них прийшов до нас від західноєвропейських видавництв, та наразі існує вже багато суто українських книжок-картинок, які ближчі нам за темами, стилем та ментальністю. То що ж такого магічного в тих книжках «майже без слів», що їх продовжують обирати батьки для своїх маленьких діточок вже протягом декількох років поспіль?

Дитячі новинки на Книжковому Арсеналі

Читати – це модно. Читати на Книжковому Арсеналі – це дізнаватися про книжкові новинки першими, “поглинати” контент, який щойно вийшов із друкарні і який ніхто ще не бачив. Читати разом з дітками – це пізнавально та весело. Найцікавіші новинки весни можна буде погортати, почитати та придбати на Книжковому Арсеналі з 22 по 26 травня.

Три цікаві книжки для дитячого новорічного подарунку

Зовсім скоро новорічні свята, а це означає що саме час обирати подарунки! А що може бути кращим подарунком ніж книжка? До Вашої уваги пропонуємо огляд цікавих книг для дітей, які точно подарують радість як дорослим так і малечі.

Цікава добірка дитячих книжок про песиків

Незвичні дії дітлахів додають у буденність суцільні кумедні історії та пригоди. Рученята хапають все, що до них потрапляє, ноженята бігають, куди заманеться, заплямована одежа – майже кожного дня.

Книжки для розвитку дитини

Десь за горами, за полями, за прадавніми лісами, мешкають чарівні створіння – розумахи. День у день, ніч у ніч, вони досліджують навколишній світ, читають купу книжок, долають складні випробування та діляться кумедними історіями. Розумахи мандрують у пошуках нових знань і сьогодні вони завітають до Вас!

90 днів літа… Чим зайняти дитину на літніх канікулах?

Чим зайняти дитину молодшого шкільного віку влітку? Над цим питанням я замислилась перед мандрівкою Україною разом з молодшою сестрою Томою. Адже, подорожуючи хочеться весело та корисно провести час. Для цього підготувала список книг, які найкраще підійдуть для літніх подорожей разом з дітьми.

100 причин, щоб завітати на Книжковий Арсенал. Новинки видавництва “РАНОК”

Полюбляєте читати щойно надруковані книги? Ми - так. Тож коли технічний редактор Олена приносить у відділ книгу з типографії, нашій радості немає меж: “Мою Фіранку принесли!”, “Дайте мені Школу погортати!”...

Як вибрати хорошу книгу дитині в залежності від її віку

Хороша книга – перший крок у вихованні любові до читання. Чим частіше ви разом з чадом ходите в бібліотеку і купуєте різні книги, тим більше інтересу до читання з'явиться у дитини. Але як знати, що вибрати, щоб зацікавити малюка? Як з усього розмаїття вибрати хорошу книгу, цікаву і корисну, яку малюк неодмінно захоче читати?

Різноманіття книжок для маленьких читайликів

Маємо приголомшливу новину для маленьких читайликів! Саме для вас ми склали ТОП-7 книжок, що стануть у пригоді цього літа. Усі вони такі різноманітні, що очі розбігаються. А головне, що кожна дитина зможе власноруч обрати з-поміж них ту книгу, що припаде до серця саме їй, а не сусідові, однокласнику чи вчительці. Тож уперед!

Батькам майбутніх винахідників (чи інноваторів)

Не кожен стає успішним вченим, і не кожен успішний вчений стає винахідником, проте історія знає приклади багатьох геніїв, які змогли своїми винаходами змінити нашу планету. І ваша дитина не виняток, бо потенційний геній живе в кожному від народження. Ви можете переконатися в цьому прочитавши історію видатного вченого, який «відкрив» майбутнє більш ніж 50 років тому.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас