Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Книги для читання

Тут ви знайдете анонси цікавих дитячих книжок різноманітних видавництв

Батькам майбутніх винахідників (чи інноваторів)

Не кожен стає успішним вченим, і не кожен успішний вчений стає винахідником, проте історія знає приклади багатьох геніїв, які змогли своїми винаходами змінити нашу планету. І ваша дитина не виняток, бо потенційний геній живе в кожному від народження. Ви можете переконатися в цьому прочитавши історію видатного вченого, який «відкрив» майбутнє більш ніж 50 років тому.

«Книжковий Арсенал» 2017 – найцікавіші новинки для дітей!

«Книжковий Арсенал» – це найдовгоочікуваніша подія читацької весни! І видавництво «Ранок» підійшло до неї з усією властивою їм відповідальністю, креативом та вмінням передчувати найтрендовіші та найжаданніші віяння в книжковому світі.

Чому для дітей так важливі казки

Ви ніколи не замислювалися про те, чому діти так люблять казки? Навіть в наш час активного розвитку інформаційних технологій інтерес до казок, особливо які читає мама перед сном або розповідає бабуся, у них не пропадає. І до речі, дівчатка і хлопчики сприймають одні й ті ж самі казки абсолютно по-різному. Чому ж саме цей формат літератури для дітей не можуть замінити ані розповіді батьків, ані аналогічні повчальні історії з життя?

«Робокар Полі» проти сучасних Ґаджетів, або як відволікти дитину від блакитного монітора?

Сучасні молоді батьки стикаються з купою питань, які треба вирішити терміново заради безпеки, здоров’я та спокою свого малюка. Сьогодні ми підійдемо до вирішення однієї з таких проблем: тривалого сидіння за екраном телевізора, монітором комп’ютера чи планшета.

Дитина не любить читати: як прищепити любов до книги?

Ваша дитина не любить читати? Випадок більш ніж поширений. Сучасна дитина з народження знаходиться в насиченому інформаційному потоці, у неї маса розваг та способів отримання інформації. І, незважаючи на те, що нинішні книги роблять яскравими і вигадливими, дитина швидше обере планшет з грою чи багатофункціональну іграшку, ніж книгу, навіть найяскравішу. Завдання батьків – відкрити світ книги для свого чада, захоплюючий і цікавий світ, в який захочеться знову і знову поринати.

Піймай мрію за хвіст: як заробляти, займаючись улюбленою справою

Ідеальна робота – це хобі, яке приносить дохід. А ви хочете, прокидаючись, щоранку з задоволенням йти на роботу, передчуваючи прекрасний день? Хіба не це – мрія кожної людини? Але чому ми змушені просиджувати роки на ненависній роботі, витрачати свої сили і нерви на вередливе начальство? Чи готові ви повністю змінити своє життя і, нарешті, почати отримувати задоволення від кожного прожитого дня?

Чому так корисно читати казки на ніч?

Вечірнє читання книг перед сном – найприємніше проведення часу батьків і дітей. Ці хвилини дозволяють налагодити тісний контакт завдяки читанню і спільному переживанню подій казок. «Чому саме читання, адже можна і мультик разом подивитися?» - запитаєте ви. А тому, що під час читання також присутній зоровий контакт, який допомагає налагодити взаємини між батьками і дітьми.

Про смачні і здорові відносини

Ми так звикли дбати про своє тіло – вибираємо тільки найкращі та найсвіжіші продукти, займаємося спортом, відмовляємося від шкідливих звичок, і при цьому абсолютно не турбуємося про свій моральний і психологічний стан. Але ж відчути себе по-справжньому щасливою людиною, повною сил і енергії, неможливо без обох цих складових.

Як перемогти залежність від гаджетів?

Скажіть, а вам не набридло дивитися на спину чоловіка, який, тільки прийшовши з роботи, відразу ж сідає за комп'ютер, ну або, скажімо, постійно лаяти дітей за те, що вони занадто багато часу проводять в мережі? А скільки разів ви за собою помічали, що замість того, щоб зайнятися необхідними справами, сидите і переглядаєте чергову стрічку новин ваших друзів в соціальних мережах, при цьому в реальному житті добре, якщо хоча б з половиною з них вас щось пов'язує, крім спілкування онлайн?

Навіщо дітям читати казки вголос?

Зниження інтересу до читання книг, на жаль, стало тенденцією сучасного життя. Але поки діти маленькі, їм корисно і необхідно читати казки вголос. Причому замість музичних видань краще вибирати друковані видання.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас