Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Будинок і все, що в ньому

В цьому розділі вы знайдете корисні поради з прибирання та утримання власного будинку, а також цікаві ідеї для інтер'єру та декору свого помешкання

Який транспорт обрати для малюка на осінньо-зимовий період

Дитячий транспорт є незамінним атрибутом кожної прогулянки. Для найменших – це, беззаперечно, коляска, а як дитина розпочинає ходити, то варіантів значно більше: самокати, толокари, велобіги, велосипеди, ролики, пеніборди та скейти. Якщо влітку будь-який варіант підходить, то зима у всіх асоціюється лише з санчатами, різноманітність асортименту яких значно зросла за останні роки.

Товари для тварин в інтернет-магазині "Petslike" плюси та мінуси покупки

Якщо ви шукаєте найвигідніші пропозиції на покупку товарів для котів та собак, віддайте перевагу інтернет-магазину «Petslike». Зоомагазин товари для тварин не лише заощадить ваш час, кошти, зусилля, а й запропонує вигідні умови придбання необхідної продукції.

Параметри та принцип розрахунку вартості скління балконів

Штатне скління балконів – не рідкість в сучасних новобудовах. Забудовник, як правило, встановлює найпростіші склопакети, тому нерідко власники хочуть змінити їх на щось інше. У вторинному житлі скління може бути відсутнім зовсім, або також не відповідати бажанням власників.

Ключниці як корисна прикраса для дому та подарунок: як правильно їх обирати?

Ключниці стали сьогодні особливим та обов’язковим елементом облаштування сучасного дому. Це ідеальне рішення не тільки для прикрашання передпокою, а і для виконання дуже важливої функції – зберігання ключів. Поява в домі такого органайзера раз і назавжди вирішить проблему пошуку потрібного ключа, особливо, коли поспішаєш зранку на роботу і запізнюєшся, бо він десь подівся.

Яка электроплита краща? Топ 2022

Попри те, що більшість кафе, ресторанів і закладів громадського харчування поки ще обладнано газовими плитами, кількість користувачів, що віддають перевагу електроплитам, постійно зростає. Насамперед це пов'язано з тим, що за швидкістю нагрівання сучасні моделі електроплит впритул наблизилися до газових, а деякі та перевершують їх. Детальніше на сайті Техпром.

Хімія для дому

Чистий дім — запорука вашого здоров'я. Не дарма ж, щоб почуватися впевненіше, господині, що хвилюються за здоров'я своєї родини, обирають якісні засоби для чищення дому. Ми розкажемо вам, яка хімія для дому необхідна для бездоганної чистоти, та які її засоби обрати.

Як купувати товари для тварин в інтернеті безпечно?

Кожен, хто має у себе домашнього улюбленця, незалежно від того, то собака чи гризун, знає, наскільки важливо організувати правильне харчування та якісний догляд за твариною. Крім того, домашня тварина – це величезна відповідальність та регулярне приділення уваги. На щастя, сьогодні не варто бігати по зоомагазинам, щоб купити корм для тварин чи якийсь аксесуар, адже будь-який інтернет зоомагазин може запропонувати необхідний продукт. При цьому, у віртуальних магазинах є певні ризики, яких варто уникати.

Церковні свічки від Свічкового Заводу: символ осяяння душі та найкращий спосіб зв´язку з Богом

Існує помилкова думка, що свічки потрібно запалювати лише у храмах, але це не так. Наприклад, у інтернет-магазині «Свічковий Завод» ви знайдете воскові та парафінові свічки для домашньої молитви, які допоможуть кожному створити сакральний куточок у себе вдома. Цей атрибут дарує справжнє умиротворення і заворожує своїм спокоєм.

Выбираем постельное белье для малыша

Какое постельное белье приобрести для маленького ребенка – это один из основных вопросов молодых родителей. Специалисты утверждают, что в данном вопросе важны не только визуальные характеристики, но и качество ткани. Ведь малыш соприкасается с тканью с самого рождения, поэтому очень важно чтобы она была максимально мягкой, натуральной и практичной. Как правильно выбрать постельное белье, или какую купить ткань для его пошива, чтобы она радовала малыша и не приносила вреда?

Де придбати якісні та недорогі м´які меблі?

Власники малогабаритних квартир не можуть похвалитися зайвими квадратними метрами, тому з трепетом ставляться до вибору меблів. В основному купують модульні конструкції, які здатні легко трансформуватися і перетворюватися з шаф, гардеробних на різноманітні тумбочки. Однак ще одним хорошим рішенням для економії простору в будинку є придбання софи, яка вдало доповнить стриманий інтер'єр.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас