Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Будинок і все, що в ньому

В цьому розділі вы знайдете корисні поради з прибирання та утримання власного будинку, а також цікаві ідеї для інтер'єру та декору свого помешкання

Що таке ручки-кноби та де їх застосовують

Сучасний ринок фурнітури вирізняється різноманіттям дверних ручок. Ручки кноби — один із найпопулярніших видів, їхня назва походить від англійського слова knob (набалдашник). Вони виготовляються у вигляді круглих ручок і фактично є спрощеним різновидом врізного замка. Розглянемо основні переваги і недоліки цього типу замків та особливості їх застосування.

Двоярусні ліжка: особливості вибору

Двоярусні ліжка — це найкращий вихід, якщо приміщення невелике, а розмістити в ньому потрібно мінімум двох людей. Їх купують для облаштування гуртожитків, готелів, хостелів. А ще такі ліжка дуже полюбляють діти. З їхньою допомогою можна компактно організувати простір дитячої кімнати, залишивши більше місця для ігор. Інтернет-магазин меблів LUXmebli пропонує широкий вибір двоярусних ліжок за доступною ціною. Є максимально лаконічні моделі та з оригінальним декором.

Термос чи термочашка: як визначитися з вибором

У холодну пору року ми використовуємо всі можливі способи, щоб зігрітись. Один із них — носити з собою гарячі напої. Для цього офіційний дилер ТМ Kite пропонує придбати відповідний посуд, що збереже рідину гарячою навіть у найхолодніший день — термос або термочашку. Вибір залежить від мети, з якою планується використовувати предмет.

Навушники в Showtime — висока якість складання та повне занурення у світ звуків

Щоб без побоювань прослуховувати приватну інформацію, слухати музику, не дратуючи оточуючих, чи спокійно займатися професійною діяльністю, необхідно купити навушники. В Україні сьогодні торговельна мережа пропонує величезну різноманітність їхніх моделей для різних завдань.

Як правильно мити ортопедичний матрац

Конструкція ортопедичного матраца передбачає багатошаровий наповнювач, іноді разом із пружинним блоком. Якісно почистити такий матрац дуже складно, особливо якщо йдеться про застарілі плями, що глибоко в’їлися. Ускладнює завдання також незнімний чохол, тканина якого дуже погано чиститься.

Як вибрати машинку для стрижки котів і собак

Головна умова здорового стану шерсті та шкіри домашніх тварин, а також їхнього привабливого та охайного вигляду – регулярна стрижка. Спеціальні пристрої для стрижки шерсті дають змогу значно полегшити процес догляду за домашніми улюбленцями. Правильно підібрана модель, наприклад, машинка для стрижки котів та собак CP-6800 Codos, легко впорається зі своїми задачами та служитиме довго.

Різновиди та вимоги до нічних світильників для дітей

Діти – це маленькі янголи, психіка яких слабша, ніж у дорослих. Тому деякі з малюків не бажають засинати без світла, уявляючи появу якихось монстрів або химер. Саме для таких дітей створені нічники, які допоможуть не лише заснути, але й створять неймовірно затишну атмосферу у кімнаті.

Переваги та основні функції телевізорів зі smart TV

Звичайний користувач, який блукає у торговельному центрі, здивований величезним асортиментом сучасних телевізорів. Одними з найпопулярніших варто вважати саме моделі зі смарт ТВ, які поєднують у собі звичайний телевізор та повноцінний медіацентр. З використанням технології smart TV, телевізор підключається до всесвітнього павутиння, тобто до мережі Інтернет, та може відображати не лише звичайне телебачення, яке транслює країна, але й показувати відео ролики, фітнес тренування у режимі онлайн. Сучасний телевізор 43 дюйми – це чудовий варіант для сімей з дітьми, які навчаються дистанційно.

Інструмент, який вам допоможе у вивченні музики

Багато людей мріють стати музикантами й композиторами, але далеко не кожному вдається навіть вивчити ноти. Часто причиною цього є технічна проблема, зокрема великі розміри фортепіано. Саме цей інструмент використовується для того, щоб повноцінно вивчати музику й композицію. Проте великі габарити не завжди дають змогу розмістити його вдома. Створюють додаткові складнощі процеси перевезення й налаштування інструмента.

Який транспорт обрати для малюка на осінньо-зимовий період

Дитячий транспорт є незамінним атрибутом кожної прогулянки. Для найменших – це, беззаперечно, коляска, а як дитина розпочинає ходити, то варіантів значно більше: самокати, толокари, велобіги, велосипеди, ролики, пеніборди та скейти. Якщо влітку будь-який варіант підходить, то зима у всіх асоціюється лише з санчатами, різноманітність асортименту яких значно зросла за останні роки.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас