Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Програма Ярмарку дитячого дозвілля на 6-8 вересня

Програма Ярмарку дитячого дозвілля на 6-8 вересня

У Львові стартує Ярмарок дитячого дозвілля

Все різноманіття дитячих гуртків ― на Ярмарку дитячого дозвілля. Адже 57 організацій-учасників на три дні зберуться в центрі міста у Львівському палаці мистецтв, аби спільно презентувати львів’янам можливості для всебічного розвитку дітей.

Маленьким львів’янам представлять понад 30 гуртків еколого-натуралістичного спрямування

Львів дбає про майбутнє покоління. На вересневому Ярмарку дитячого дозвілля Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр презентуватиме напрямки своєї діяльності.

Цього тижня у Львові відбудеться Ярмарок дитячого дозвілля (учасники)

Масштабне свято для батьків та дітей – Ярмарок дитячого дозвілля розпочнеться у Львові вже 6 вересня. 200 гуртків, 50 установ, 100 майстер-класів - усе розмаїття гуртків та творчих дитячих осередків - на Ярмарку дитячого дозвілля. Організатори Ярмарку – об’єднання Самопоміч та Львівська міська рада.

Для дітей створили екоіграшку - львівське «Lego»

Львівські церкви та будинки – такі споруди можуть будувати діти з дерев’яного екологічно чистого конструктора. «Цей конструктор – лише з дерева, без фарб та емульсій. Це чудова альтернатива китайській пластмасі», - каже Ірина Піка, представник виробника. А усі охочі діти зможуть побавитися такими іграшками на Ярмарку дитячого дозвілля у Львові 6-8 вересня.

Дозвілля для наймолодших - львівські діти відвідують екскурсії серед живої природи

Літні канікули добігають кінця. Втім, останні дні улюбленої пори року дітей можна провести цікаво і з користю – в місті функціонує дитячий еколого-натуралістичний центр, де на маленьких львів’ян чекають цікаві екскурсії.

У Львові батькам безкоштовно роздаватимуть «Довідник дитячого дозвілля»

Максимум інформації про те, де діти можуть цікаво проводити вільний час й розвивати свої таланти львів'яни зможуть дізнатися з «Довідника дитячого дозвілля». Вже у вересні вийде друком нове видання. У довіднику будуть контакти гуртків від художніх, танцювальних, музичних до технічних, природничих й краєзнавчих напрямків.

Выставка BABY Fashion – приглашает!

С 11 по 13 сентября в Киеве состоится главное выставочное событие детской фешен-индустрии – 13-я международная выставка детской моды BABY Fashion’ Осень 2012.

Fashion Show: самое яркое событие на Baby Fashion!

11-12 сентября в рамках Baby Fashion будут проходить показы авторских и промышленных коллекций одежды для детей.

Півсотні гуртків візьмуть участь у львівському Ярмарку дитячого дозвілля

Все різноманіття гуртків та творчих дитячих осередків – на Ярмарку дитячого дозвілля. Тут цікаві заняття знайдуть батьки і для однорічних малят,ідля старшокласників, і длястудентів. Адже в Ярмарку візьмеучасть 50організацій, які презентуватимуть львів’янам можливості для різнобічного розвитку дитини. Ярмарок дитячого дозвілля відбудеться 6-7 вересня у Львівському палаці мистецтв.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас