Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

На Ярмарку дитячого дозвілля відбудеться більше 20 майстер-класів

Навчитись ліпити з глини, сконструювати свою першу механічну іграшку, взяти кілька уроків з танцю чи просто з користю провести час. Усе це діти зможуть 6-8 вересня на Ярмарку дитячого дозвілля. В програмі заходу – більше 20 різноманітних майстер-класів.

На Ярмарку Дитячого Дозвілля діятимуть три показові майданчики для виступів дитячих колективів

Все розмаїття дитячих колективів на Ярмарку Дитячого Дозвілля 6-8 вересня буде представлено на трьох показових майданчиках Львівського палацу мистецтв.

Знайдений секрет успішних сімейних відносин

Група фахівців з інституту в штаті Джорджія відкрила головні якості, які відповідають за довговічність шлюбу. Виявилося, що основою міцного партнерства є шість блоків, які формують міцні взаємини: хімія почуттів, повага, задоволення, насолода, довіра, співчуття.

Лікарі розповіли, яких хвороб чекати українцям восени

Під час нинішнього епідсезону в Україні очікується домінування грипу групи А типу Н3/N2. Про це сказав Головний позаштатний імунолог КМДА Федір Лапій.

Коротка декретна відпустка - здорова мама

Тривала декретна відпустка - причина погіршення здоров'я молодих мам. До такого висновку прийшли дослідники з Університету Акрона. Вони проаналізували інформацію про стан здоров'я 2540 жінок, які мають маленьких дітей.

Ярмарок дитячого дозвілля - 2012

Дата: 6-8 вересня 2012

Місце проведення: Львівський Палац Мистецтв

Графік роботи: четвер-п’ятниця: 10.00-17.00 год., субота: 10.00-18.00 год.

Організатори:

• Львівська міська рада
• Громадське об’єднання «Самопоміч»
• Центри творчості, дитячі клуби й гуртки

У Львові проводять розвиткові заняття для дітей від 1 року

Все різноманіття гуртків та творчих дитячих осередків - на Ярмарку дитячого дозвілля. Тут цікаві заняття знайдуть батьки і для однорічних малят, і для старшокласників, і для студентів. Адже в Ярмарку візьме участь 50 організацій, які презентуватимуть львів'янам можливості для різнобічного розвитку дитини. Ярмарок дитячого дозвілля відбудеться 6-7 вересня у Львівському палаці мистецтв. Організатори Ярмарку: об'єднання «САМОПОМІЧ» та Львівська міська рада.

Багатодітним татам платитимуть пенсію за особливі заслуги?

Уряд пропонує передбачити право на пенсію за особливі заслуги перед Україною батьку, якщо він сам виховує п’ятьох і більше дітей до шестирічного віку.

Народити по Скайпу?

Дніпропетровщина продовжує дивувати медичними нововведеннями. За повідомленням перс-служби ОДА,вже з серпня поточного року фахівці Дніпропетровського обласного перинатального центру надаватимуть відео-консультації. Щоправда, поки що лише колегам з інших медичних закладів.

Спасибо, мама, я в «Артеке!»

8 августа в Международном детском центре «Артек», в лагере «Хрустальный», стартовала тематическая смена «Олимпийские идеалы», проходящая при поддержке компании P&G в рамках всемирного партнерства с Международным олимпийским комитетом и Национальным олимпийским комитетом Украины.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас