Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Понад 4 тисячі дітей усиновлено через портал «Сирітству - ні!»

Більш як 4 тисяч дітей-сиріт усиновлено завдяки Всеукраїнському порталу національного усиновлення «Сирітству - ні!» (www.sirotstvy.net). Як повідомили у прес-службі Добродійного фонду Ріната Ахметова «Розвиток України», за 2 роки 8 місяців портал «став містком для 4000 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківської опіки, в повноцінну сім`ю, до мами і тата».

Чим краще харчується дитина, тим вищий її інтелект

Діти, що мали здорове харчування в ранньому віці, мають більш високі показники IQ, а ті, кого годували фастфудом, частіше демонструють знижений інтелект, вважають вчені з Університету Аделаїди (Австралія).

Хочеш виростити відмінника - готуй малюкові окуляри

Вчені США в черговий раз довели, що від надмірних навантажень у дітей дійсно може погіршитися зір. Адже у малюків можливий розвиток такого стану, як, наприклад, спазм акомодації або помилкова короткозорість. Така проблема викликана порушеннями в роботі очного м'язу. В результаті людина втрачає здатність бачити чітко по-різному віддалені предмети.

Вчені: народжувати у зрілому віці корисно

Раніше було доведено, що жінки, які стали матерями в ранньому віці, рідше страждають від ускладнень під час пологів. Тепер вчені виявили свої переваги пізньої вагітності. Нові дослідження довели, що жінки, які народили в пізньому віці, тобто від 35 і далі, мають менший ризик для розвитку раку матки.

Німецькі лікарі вирішили подивитися на пологи по-новому

Ніхто не пам’ятає, що відчував у момент народження, тож лікарі вже багато років намагаються дізнатися якомога більше про той момент, коли дитина з’являється на світ.

У Донецьку пройде чемпіонат з футболу серед дітей, позбавлених батьківської опіки

У Донецьку на центральному стадіоні «Шахтар» 27 липня відбудеться фінал українського чемпіонату з футболу «Єдність заради миру» серед дітей, позбавлених батьківської турботи.

Українських школярів зобов´яжуть пити молоко

В уряді вирішили зробити молоко невід'ємною частиною раціону школярів. Над цим питанням працює Міністерство аграрної політики і продовольства України.

Увага!! На порталі Мама-Тато стартує фотоконкурс «Маленькі Замазури»

Влітку, у вашої малечі завжди багато справ: будівництво нових домівок з піску, пошук скарбів серед грядок помідорів, налагодження роботи круїзних паперових корабликів в сусідній калюжі... Портал «Мама-Тато» та дитячий порошок "Galinka" запрошують вас взяти участь у фотоконкурсі «Маленькі замазури».

Відпочивати потрібно не більше трьох днів

Ви ще не були у відпустці? Потребуєте хорошого відпочинку? Тоді беріть на озброєння формулу ідеального відпочинку, розроблену британським вченим Девідом Льюісом. Спеціаліст з Університету Суссекса стверджує, що для повноцінного відпочинку потрібно всього лише три дні.

“Кесарята” вдвічі більше схильні до розвитку ожиріння

Американські дієтологи виявили, що діти після кесаревого розтину вдвічі більше схильні до ризику розвитку ожиріння. Дане дослідження було проведено групою вчених з дитячої лікарні Бостона під керівництвом Сюзани Ха.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас