Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Що з’їсти, щоб підвищити жіноче лібідо?

Складений список найкращих продуктів, що підвищують сексуальне бажання жінки та покращують настрій.

Високий рівень стресу у молодих мам призводить до появи зайвої ваги у дітей

Шведські вчені встановили, що високий рівень стресу у молодих мам нерідко призводить до появи зайвої ваги у їхніх дітей. В 4 рази частіше ожиріння зустрічається у дітей, чиї матері відчувають високе нервове навантаження. Зворотний же вплив стресу у матерів – недостатня вага дитини – не отримав однозначного підтвердження.

СТАРТУЄ ФОТОКВЕСТ ВІД «ЩОДЕННИК.UA»!

Всім вам відомо, що 9 листопада в Україні відзначається День української писемності та мови.

«Щоденник.ua» вирішив об’єднати цю урочисту, значиму дату та одне із ваших улюблених занять – фотографування!

НОВОСТИ ВЫСТАВОК «Иммунитет. Все способы профилактики и укрепления здоровья!», «Я буду Мамой!», «Вода для Вашего здоровья!»

Читайте в этом выпуске…

• ИНТЕРЕСНО! КТО НАШИ УЧАСТНИКИ?…
• ПРОГРАММА МЕРОПРИЯТИЙ
• РЕГИСТРАЦИЯ НА ПОСЕЩЕНИЕ

Держава не добудовуватиме «Дитячу лікарню майбутнього»

Держава не добудовуватиме Всеукраїнський центр охорони здоров`я матері і дитини («Дитяча лікарня майбутнього») майбутнього. Про це заявила голова Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров`я Тетяна Бахтєєва в ході III Міжнародної конференції з добродійності на тему: «Хто допоможе медицині одужати: пошук рецепту», яка проходить сьогодні в Києві.

ИНТЕРЕСНЫЕ НОВОСТИ ВЫСТАВОК «Иммунитет. Все способы профилактики и укрепления здоровья!», «Я буду Мамой!», «Вода для Вашего здоровья!»

НОВОЕ В ПРОГРАММЕ…

■ Приглашаются супермамы и суперпапы! Специально для них книжный магазин «Читайка» и популярный журнал «Мир семьи» 18 ноября 2011 года проведут круглый стол «Многодетная семья – путь к счастью и успеху»

Узнайте все способы профилактики и укрепления здоровья!

Организаторы выставки «Иммунитет. Все способы профилактики и укрепления здоровья!» приглашают всех, кто заботится о своем здоровье и здоровье своих близких.

Даты проведения: 18 – 20 ноября 2011 года
Время работы выставок: 10:00 – 18:00
Место: выставочный центр «КиевЭкспоПлаза», павильон №3
Адрес: Киев, ул. Салютная, 2-Б (возле метро «Нивки»)

МОЗ відкрило гарячу лінію щодо грипу

У Міністерстві охорони здоров’я України розпочала роботу телефонна «гаряча лінія - антигрип» для безкоштовного оперативного консультування громадян щодо заходів індивідуальної і колективної профілактики грипу та ГРВІ.

Жінки втомилися від чоловіків

Опитування, проведене серед 3000 британок, показало, що кожна третя заміжня жінка воліє свій вільний час проводити не зі своїми чоловіками, а з подружками. Також виявилося, що зустрічі з подругами обходяться жінці дорожче, ніж прогулянки з партнерами або чоловіками.

Знайдено рецепт «найкориснішої їжі»

Автор рецепту - індійський кухар Гурпарит Байнс, а страва називається «Каррі з курки з голубикою й рисом з ягодами годжі», - повідомляє Daily Mail. У ньому використані традиційні інгредієнти, що використовувалися століттями в східній кулінарії й медицині.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас