Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

«Щоденник.ua» визнано найкращим інноваційним проектом України!

18 жовтня 2011 р. в рамках Національної виставки-презентації «Інноватика в сучасній освіті» було обрано найкращі інноваційні проекти України. В номінації «Інновації у співпраці підприємств, наукових установ, структур бізнесу, міжнародних організацій, видавництв з системою освіти» перше місце зайняв Всеукраїнський освітній портал «Щоденник.ua».

Як харчуватися, щоб стати батьком

Фахівці медичного центру при Гарвардському університеті в ході дослідження порівнювали якість сперми чоловіків в залежності від їх раціону харчування. Найякісніша сперма виявилася у чоловіків, які віддавали перевагу рибним стравам, овочам, фруктам, бобовим, хлібобулочним виробам з цілісної муки.

В Україні змінено календар щеплень

Міністерство юстиції України зареєструвало новий календар щеплень. Про це йшлося сьогодні на прес-конференції у Міністерстві охорони здоров’я України.

Зарядка вагітної впливає на серце дитини

Європейські вчені з´ясували, що якщо жінка під час вагітності часто виконує фізичні вправи і робить зарядку, то ризик того, що у її малюка при народженні виявиться нездорове серце, дуже малий. Такі висновки були зроблені після проведення дослідження за участю 61 майбутньої мами.

Шкільний щоденник незабаром модернізується

У багатьох країнах світу вже визнали, що ведення щоденника в звичному нам вигляді - це досить незручний процес. Розвиток інноваційних комп´ютерних технологій дає можливість модернізації паперового щоденника в електронний, що набагато полегшить і вдосконалить навчання.

Як носити каблуки без шкоди для здоров´я

Більшість жінок абсолютно справедливо вважають, що взуття на високих каблуках виглядає найелегантніше і дуже красиво. Тому шпильки так міцно увійшли до життя сучасних пані. І це не дивлячись на ствердження фахівців, що тривале носіння подібного взуття небезпечне для здоров`я. Які ж основні мінуси таїть в собі витончений каблук?

Жінки підвищують сексуальну активність

Нове опитування, що охопило представниць різних країн світу, показало, що жінки почали нудьгувати в сексуальних стосунках, а тому стали більш відкриті до експериментів в інтимній сфері, ніж чоловіки.

Спільний сон рятує дитину від стресу

Нідерландські фахівці прийшли до висновку, що немовлята, які сплять в одній з батьками кімнаті, відчувають менше стресів - присутність тата і мами діє на них заспокійливо. Дослідження, в якому було задіяно 163 малюка, показало, що у дітей, які спали окремо від батьків, під час стресу виділяється на 40% більше кортизолу.

Молоко може спровокувати народження двійнят

Результати недавніх досліджень показують, що раціон з великою часткою молочних продуктів може істотно підвищити ймовірність народження жінкою двійнят. Дані дослідження, опубліковані в журналі "Джорнел оф Репродактів Медісин" показують, що ймовірність народження двійнят у тих, хто п`є молоко в п`ять разів вища, ніж у вегетаріанок.

Жінки люблять чоловіків-кулінарів

Більшість жінок вважають ідеальними чоловіків середніх параметрів, які вміють готувати. 60% представниць прекрасної статі різного віку за краще, щоб їх супутники життя мали темне волосся, були відносно високі і мали задатки кулінара.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас