Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

ПОСТ-РЕЛИЗ: Выставки «Иммунитет», «Я буду Мамой!» и «Вода для Вашего здоровья!» подвели итоги…

18 – 20 ноября 2011 года в Киеве впервые состоялись выставки «Иммунитет. Все способы профилактики и укрепления здоровья!», «Я буду Мамой!», «Вода для Вашего здоровья!».

20% українських шкіл небезпечні для дітей

16-22 листопада проходила перевірка 1685 загальноосвітніх шкіл фахівцями Держсанепідемслужби. У 330 з них (19,5%) виявлені порушення санітарного законодавства.

Чи буде виклик лікаря у 2012 році платним?

Міністерство охорони здоров`я звертає увагу, що інформація, подана деякими ЗМІ про те, що в 2012 році виклик лікаря буде коштувати 50 грн., є недостовірною. Про це повідомили у прес-службі МОЗ.

Благодійний марафон Від Андрія до Миколая

Благодійний марафон «Від Андрія до Миколая» відбудеться у Львові з 13 до 18 грудня і запропонує гостям атмосферу справжнього миколайського дива – з унікальним містом Лева, спеченим із медівникового тіста, ялинкою, створеною руками дітей, парадом Святих Миколаїв із різних куточків світу, насиченою музичною програмою від від відомих виконавців і ще багатьма яскравими подіями.

Загальнообов´язкове медичне страхування запровадять за 5 років

Перехід на загальнообов’язкове медичне страхування Міністерство охорони здоров’я планує у 2015-16 роках. Про це сьогодні заявив на брифінгу міністр Олександр Оніщенко. Наступні 2 роки відпрацюють нові схеми медобслуговування у 3-х областях і в Києві. На обладнання та автомобілі для цього держава дасть 327 мільйонів гривень.

ВР змінить закони щодо захисту майнових прав дітей

Верховна Рада ухвалила в першому читанні проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України (щодо захисту майнових прав дітей)». За дане рішення проголосувало 259 із 283 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі.

НЕ ПРОПУСТИТЕ! ДО ОТКРЫТИЯ ВЫСТАВОК ОСТАЕТСЯ ВСЕГО ЛИШЬ 3 ДНЯ

18 – 20 ноября 2011 года в Киеве впервые пройдут выставки, посвященные вопросам здоровья, здорового образа жизни и здоровой беременности:

«Иммунитет. Все способы профилактики и укрепления здоровья!»

«Я буду Мамой!»

«Вода для Вашего здоровья!»

Лікарі роблять дітей хворими

Американські вчені, вивчивши 65 000 амбулаторних карт дітей за дворічний період, прийшли до висновку, що щороку виписують дітям близько 10 млн. непотрібних рецептів на антибіотики. Вражаюче, що антибіотиками намагалися лікувати дітей навіть від грипу.

Українських дітей захистять від пневмонії

Щорічно 12 листопада відзначається Всесвітній день боротьби з пневмонією. В рамках місячника боротьби з цим захворюванням сьогодні в дитячій спеціалізованій лікарні «Охматдит» розпочинається акція, в ході якої буде підписаний Маніфест «Захистимо дітей від пневмонії».

СФОРМИРОВАНА ПРОГРАММА ВЫСТАВОК «Иммунитет. Все способы профилактики и укрепления здоровья!», «Я буду Мамой!», «Вода для Вашего здоровья!»

ПРОГРАММА МЕРОПРИЯТИЙ

18 ноября 2011


Открытая зеленая площадка

11:30-12:00 Торжественная церемония открытия выставок

12:00-13:30 Круглый стол «Многодетная семья – путь к счастью и успеху!»
Организаторы: книжный магазин «Читайка», журнал «Мир семьи»

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас