Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Дитина бачить сни ще в утробі матері

Європейські вчені прийшли до висновку, що дитина починає бачити сни ще в материнській утробі. Дослідження показали, що сновидіння починаються паралельно з розвитком зорових органів на восьмому тижні вагітності.

Україна вступить до Європейської організації дитячих омбудсменів

Україна за три місяці планує вступити до Європейської організації уповноважених з прав дитини. Про це повідомив уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко сьогодні на брифінгу в Києві.

У Києві почали вимірювати здоров´я

До кінця листопада в більшості київських поліклінік для дорослих з´являться кабінети, в яких пацієнтам будуть вимірювати рівень здоров´я. У ряді медустанов Печерського, Подільського та Оболонського районів такі кабінети вже діють.

ЕКЗ-діти частіше хворіють

Шведські фахівці провели аналіз залежності між способом зачаття і здоров´ям у 26 тисяч малюків. Як виявилося, що діти, зачаті за допомогою ЕКЗ, частіше хворіють на всілякі захворюваннями.

Выставка-Фестиваль для будущих родителей!

18 – 20 ноября 2011 года в Киеве впервые состоится выставка-фестиваль «Я буду Мамой!».

Место проведения: выставочный центр «КиевЭкспоПлаза»
Адрес: Киев, ул. Салютная, 2-Б (метро «Нивки»)
Организатор: компания «ТЕХЭКСПО»

Фонд «Розвиток України» до Дня усиновлення оголошує конкурс

Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України» до Дня усиновлення оголошує конкурс на кращу історію «По сторінках щастя». Запрошуємо усиновителів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів узяти в ньому участь.

У школах введуть щоденну фізкультуру

Можливо, незабаром у всіх українських школярів буде щоденний урок фізкультури. Таку ініціативу висловив міністр освіти і науки, молоді та спорту Д. Табачник. Міністр підкреслив, що головне завдання таких уроків фізкультури з 1-го по 11-й клас - не оцінки, а 45 хвилин фізичної активності для кожної дитини щодня.

Перші два роки життя найважливіші для дитини

Вчені стверджують, що дев´ять місяців, проведені в утробі, а також перші два роки після появи на світ з точки зору здоров´я людини особливо значимі. Дослідження показали, що те, як в цей момент життя буде складатися життя дитини, надалі визначить ризик ймовірності серцевого нападу або діабету, а також тривалість життя.

У Вінниці у 2012 р. ліквідують черги в дитсадки

Вінницький міський голова Володимир Гройсман запевняє, що у 2012 році у місті буде ліквідовано черги у дитячі садки. Про це В.Гройсман сказав під час брифінгу по завершенню позачергової сесії Вінницької міської ради.

Домашня тварина - «дзеркало» господаря

Психологи вважають, що про характер чоловіка або жінки багато що може розповісти домашня тварина. Жінки, які обирають кішок, цілеспрямовані, працездатні, розумні, жіночні і, як правило, красиві зовні.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас