Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Дітям-астматикам потрібний вітамін С

Вітамін С сприятливо позначається на стані здоров´я дітей-астматиків. Ефект залежить від віку дитини, умов, в яких вона живе, і ступеня захворювання.

Вперед, на улицу!

С наступлением лета мамы стараются все больше времени проводить с ребенком на воздухе. Подвижные игры и просто прогулки на улице благоприятно влияют на малыша. Ребенок познает окружающий мир со всем его богатством звуков, запахов, форм и разнообразий.

Дітей не можна позбавляти вуличних ігор

Дитячі психіатри з США батьків закликають не забирати у дітей можливість грати у дворі з друзями, навіть якщо це пов´язано з незручностями для дорослих. Справа в тому, що татусі і мами, які забороняють своїм чадам бігати, возитися в бруді і шуміти, перешкоджають їхньому нормальному розвитку.

Українці не задоволені шкільною освітою

Українські фахівці провели опитування і з´ясували, що 47,5% українців не задоволені якістю шкільної освіти. Як виявилося, більше половини українців (53,8%) вважають головною проблемою постійні збори коштів на ремонт школи, а також подарунки вчителям.

Чого робити не можна, якщо дитина захворіла?

Дитина захворіла... Це завжди стрес для батьків. Мами прагнуть полегшити страждання дитини всіма можливими способами. Цьому сприяє загальна доступність ліків. Часто це призводить до сумних наслідків.

Новий фотоконкурс - "Моє веселе літо"

Влітку багато веселих і цікавих речей, які ваша малеча робить з превеликим задоволенням. Наш батьківський обов´язок зробити ці моменти незабутніми і зберегти їх на довгі рокі у вигляді фотографій. Надсилайте нам ці фото і вигравайте корисні призи від інтернет-магазину «3 морковки»!

ВПЕРВЫЕ В КИЕВЕ! НЕ ПРОПУСТИТЕ! ФЕСТИВАЛЬ «ДЕТСКИЕ ЗАБАВЫ» ДЛЯ ДЕТЕЙ И РОДИТЕЛЕЙ!

27 АВГУСТА 2011 ГОДА

Киев, Оболонская набережная (метро «Минская»)

10:00 – 19:00

При содействии Оболонской районной государственной в городе Киеве администрации

СOMFY и звездные родители выяснили, что значит техника в жизни детей

Скоро 1 сентября, и родители заняты подготовкой детей к школе. И если раньше перед ними стоял вопрос, какие учебники покупать, то сейчас они стоят перед выбором необходимых гаджетов для своих детей.

Супер-чистота веде до алергії у дітей

Лікарі констатують: кількість дітей, які страждають від алергії, неухильно зростає. Серед причин фахівці називають прагнення батьків до ідеальної чистоти навколо дитини.

Українські діти не мають виховуватися в інтернатах

Уповноважений Президента з прав дитини Юрій Павленко називає неприйнятною існуючу досі в Україні форму інтернатного виховання дітей.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас