Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

ВПЕРВЫЕ В КИЕВЕ! ФЕСТИВАЛЬ ДЛЯ ДЕТЕЙ И РОДИТЕЛЕЙ «ДЕТСКИЕ ЗАБАВЫ»!

Дата: 27 августа 2011 года
Место: Киев, Оболонская набережная (метро «Минская»)
Время: 10:00 – 19:00

Организаторы: компания «ТЕХЭКСПО» и Федерация настольных игр
Социальный партнер: Первое в Украине онлайн-сообщество мам "Світ Мам"
При поддержке: HUGGIES

Зошити псують дітям зір

Фахівці стверджують, що зошити з білосніжними листами небезпечні для очей дітей. До погіршення зору можуть привести речовини, якими відбілюють папір. Використовуючи зошити з такими листами, дитина втрачає зір. Тому багато школярів з четвертого класу вже ходять в окулярах.

ТОП-3 складових гарної відпустки

Психіатри називають складові відмінної відпустки. Щоб добре відпочити, потрібні психологічне розвантаження, відмова від робочих деталей і правильний вибір туру і попутників в подорожі. Успішний відпочинок неможливий, якщо людина не може психологічно переключитися. А це, в свою чергу, псує не тільки відпустку, а й заважає продуктивній роботі надалі.

Новини і новинки від Старого Лева

Старенький Лев у поті свого волохатого чола працює над новими книгами, щоб на львівському форумі видавців його маленькі читайлики отримали нові, якісні, цікавезні книги. Їх буде чимало. І всі вони заслуговують на вашу увагу.

Настав час годувати грудьми

Сьогодні, 1 серпня, стартував Всесвітній тиждень грудного вигодовування. Акцію запланували підтримати більш ніж в 120 країнах. Всесвітня організація охорони здоров´я цією акцією хоче привернути увагу до необхідності грудного вигодовування для профілактики здоров´я дітей.

Укрзалізниця витратить на благодійність 3,6 млн. грн

Укрзалізниця витратить на благодійність 3,6 мільйона гривень. У 2011 році Укрзалізниця продовжує благодійну акцію з безкоштовного перевезення дітей-сиріт та дітей, що залишилися без батьківської опіки; дітей-інвалідів усіх категорій; дітей військовослужбовців та працівників правоохоронних органів, що загинули під час виконання службових обов’язків, та дітей загиблих шахтарів. До цього переліку додали дітей загиблих залізничників.

У Львові відкрили виставку картин онкохворих дітей

У Львові відкрили виставку картин, які намалювали маленькі пацієнти спеціалізованої клінічної лікарні. Усі вони хворі на найтяжчі, переважно онкологічні недуги.

Чому не можна примушувати дитину їсти?

Вчені стверджують, що вимога тат і мам від дитини з´їдати все, що лежить у тарілці, для здоров´я чада може мати негативні наслідки. Дослідження, проведене фахівцями з Корнельського університету, показало, що у дітей, які знаходяться під жорстким тиском батьків, почуття самоконтролю по відношенню до їжі не виробляється.

Тест розповість про здібності малюка

Фахівці зі Швеції стверджують, що буквально хвилин через п´ять після того, як малюк з´явився на світ, можна передбачити здібності дитини. Допоможе в цьому простий тест.

Янукович підписав закон щодо соцдопомоги студентам до 23 років

Президент України Віктор Янукович підписав Закон України «Про внесення змін до статті 4 Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім`ям» щодо уточнення окремих положень». Про це повідомляє прес-служба глави держави. Верховна Рада України ухвалила відповідний закон 6 липня/

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас