Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Ознаки сонячного удару

Спека негативно відбивається на здоров´ї людей, піднімаючи на поверхню можливі хронічні захворювання. Лікарі пояснюють, як відрізнити сонячний удар від іншого нездужання і як на нього правильно реагувати.

Влітку краще не потрапляти до лікарні

Влітку варто уникати стаціонарного лікування, радять журналісти видання «Тайм». Саме тоді досвідчені лікарі найчастіше змінюють роботу чи йдуть у відпустку, а на їхнє місце приходять випускники медичних вишів та практиканти.

Кесарів розтин шкодить дитині

Данські медики, вивчивши матеріали про 34 тисячі пологів, дійшли висновку, що у дітей, народжених за допомогою запланованого кесаревого розтину, в чотири рази підвищується ризик виникнення захворювань дихальних шляхів.

Президент підписав низку соціально важливих законів

Президент України Віктор Янукович підписав низку соціально важливих законів. Про це сьогодні, 7 липня, на брифінгу заявила перший заступник голови Адміністрації Президента Ірина Акімова. Вона відзначила, що підписані закони стосуються захисту прав сімей з дітьми.

Сварка - ознака ідеальної сім´ї

Сімейні психологи з´ясували, що періодичні сварки в сім´ї - ознака здорових відносин. По-перше, це нормально, коли деякі погляди у членів сім´ї не збігаються, а по-друге, з´ясування відносин розвиває сім´ю.

Чому жінки сприйнятливіші до гіпнозу

Учені з`ясували, як зробити будь-яку людину сприйнятливішою до гіпнозу. Все, що потрібно - це викид окситоцину. Річард Брайант з Університету Нового Південного Уельсу з Сіднею разом з колегами спробував загіпнотизувати 40 чоловік, які, згідно з попередньою оцінкою, володіли низьким показником гіпнабельності, тобто сприйнятливості до гіпнотичної дії.

Низькокалорійна їжа - шлях до ожиріння

Синтетичні замінники жиру, які використовують при виробництві низькокалорійних картопляних чіпсів, виявилися черговою причиною ожиріння.

Коли народжувати дитину?

Фахівці з Великобританії прийшли до висновку, що жінки вважають, що краще всього народжувати дитину у віці 29 років.

Що робити, щоб бути щасливим

Щоб жити щасливо і не впадати в депресію, поклопочіться про свій сон, радять учені. Менше шести годин сну щодня призводять до зниження якості життя і погіршення психічного здоров`я.

Дієта допоможе уникнути кесаревого

Шведські вчені вважають, що майбутні мами, які страждають під час вагітності ожирінням, можуть безпечно для малюка і себе скинути зайву вагу, уникнувши, тим самим, кесаревого розтину.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас