Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Новости для родителей: Совсем скоро! Третий Слет детского клуба «ПоменяйКа!»…

www.поменяйка.com.ua

21 МАЯ 2011 года (суббота) Клуб юных коллекционеров «ПоменяйКа!» приглашает на Третий Слет!

Експерт: немає щеплень - будуть інфекції

Головний санітарний лікар України С. Риженко прогнозує, що відсутність календаря профілактичних щеплень призведе до зростання інфекційних захворювань. Нагадаємо, міністр юстиції О. Лавринович підписав Наказ, який фактично скасовує Календар профілактичних щеплень в Україні.

Дерматологи закликають усіх українців безкоштовно обстежитися!

До дня меланоми 20 травня у 22 містах України заплановані масові огляди населення. За словами координатора програми «Євромеланома» Ольги Богомолець, найнебезпечніша пухлина шкіри – родимка, що перероджується та метастазує.

СЕС бракує Одеські пляжі

Одеські СЕС перевірили всі пляжі чорноморського узбережжя Одеси і прийшли до висновку, що всім санітарним нормам і правилам відповідає тільки пляж на 13-й станції Великого Фонтану.

Годуйте грудьми, і діти будуть слухняними

Усього чотири місяці ви годуєте грудьми свого малюка, і цим на третину скорочуєте ризик того, що чадо буде некерованим хуліганом в підлітковому віці.

Новонароджений впізнає голос мами

Західні вчені довели, що ще на 6 місяці внутрішньоутробного розвитку дитина починає чути. Окрім цього вже через 12 годин після народження малюк уже здатний відрізнити мову людини від інших звуків.

Дітям-сиротам та малозабезпеченим сім’ям підвищили виплати

Президент України Віктор Янукович підписав закон щодо підвищення виплат дітям-сиротам та малозабезпеченим сім’ям.

Свято для батьків та дітей!

«Активный ребенок» запрошує батьків та дітей в парк Пушкіна в Києві з 12 по 14 травня на Першу виставку послуг для всієї сім’ї! Вхід вільний для всіх бажаючих Вхід вільний для всіх бажаючих зарядитися позитивом, енергією та корисною інформацією!

Інфекції роблять дитячу їжу несмачною

Учені з Університету Нового Південного Уельсу в ході дослідження з´ясували, що кожна 10-та дитина не може розпізнавати смак.

Рутина - причина передчасних пологів

Фахівці стверджують, що вагітним жінкам шкідливо займатися рутинними домашніми справами. На думку вчених, монотонний ритм домашніх справ збільшує ризик народження малюка раніше терміну.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас