Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Дітям-сиротам та малозабезпеченим сім’ям підвищили виплати

Президент України Віктор Янукович підписав закон щодо підвищення виплат дітям-сиротам та малозабезпеченим сім’ям.

Свято для батьків та дітей!

«Активный ребенок» запрошує батьків та дітей в парк Пушкіна в Києві з 12 по 14 травня на Першу виставку послуг для всієї сім’ї! Вхід вільний для всіх бажаючих Вхід вільний для всіх бажаючих зарядитися позитивом, енергією та корисною інформацією!

Інфекції роблять дитячу їжу несмачною

Учені з Університету Нового Південного Уельсу в ході дослідження з´ясували, що кожна 10-та дитина не може розпізнавати смак.

Рутина - причина передчасних пологів

Фахівці стверджують, що вагітним жінкам шкідливо займатися рутинними домашніми справами. На думку вчених, монотонний ритм домашніх справ збільшує ризик народження малюка раніше терміну.

Ранкова гімнастика повертається в українські школи

Для того щоб підвищити працездатність учнів професійно-технічних та загальноосвітніх навчальних закладів у Чернівецькій області відновили проведення перед заняттями ранкової гімнастики.

В Україні іноземцям заборонять користуватися послугами сурмам?

Юристи не підтримують законопроект про заборону підданим інших держав користуватися послугами українських репродуктивних клінік.

Контактні лінзи для дітей

Контактні лінзи - прекрасний сучасний метод корекції зору, тому його призначають як дорослим, так і дітям. Проте дитячі очі вимагають підвищеної уваги, тому призначати використання лінз має тільки лікар, причому після діагностики на сучасному обладнанні. Зберігання, обробка та дотримання строку зберігання лінз дуже важливі.

У Харкові в дитячому садку отруїлися діти

Симптоми отруєння виявлено у групи дітей з дитячого саду N317, що на Салтівському житловому масиві. Як пояснили в міськСЕС, одну дитину госпіталізовано в дитячу інфекційну лікарню N 8.

Школа погіршує здоров´я дітей

За роки навчання в школі здоров`я дітей погіршується, повідомила начальник ГУ охорони здоров`я КМДА Валентина Заліська. Вона відзначила, що порушення постави за роки навчання в школі зростає в 1,4 рази, порушення зору - в 2,3 рази, сколіоз майже в 4 рази.

Молодий хлопець потребує вашої допомоги

Біль від найменшого дотику одягу та руху щоденно переживає юнак із Вінниці. Уже два роки Олег Купрієнко бореться за життя із важкою формою нейрофіброматозу.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас