Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

26 березня відбудеться всесвітня акція Година Землі

У суботу, 26 березня, о 20.30 люди в усьому світі відключать світло на одну годину, Годину Землі, щоб показати необхідність об`єднання дій для боротьби зі зміною клімату. Як повідомили у прес-службі Сімферопольської міської ради, кримська столиця підтримає всесвітню акцію.

Потрібна допомога хворій дитині

Насамперед прошу вибачення що звертаюсь до вас із своїми проблемами та я зараз знаходжусь у такому розпачі, що не знаю з ким мені поділитись і в кого питати поради. Я мама двох діток інвалідів по слуху. Старший Владік слава Богу чує в слухових апаратах, ми нормально з ним спілкуємось, він нас розуміє. Та от з молодшим Серафимом все набагато складніше, в нього тотальна глухота.

В Івано-Франківську підвищено плату за харчування в дитсадках

Івано-Франківська міська рада підвищила розмір плати для батьків за харчування дітей у комунальних дошкільних навчальних закладах. Про це повідомили в Івано-Франківській міській раді.

Запрошуємо на творчий вернісаж «Формула рукоділля в Україні»

«Ніколи людина не буває щасливішою, ніж у процесі творчості. Саме у процесі, тому що результат може принести лише задоволення, хоча і воно не позбавлене приємності».

І.Акимов

Головна «дитяча» виставка Baby Expo’2011 запрошує!

Наприкінці березня цього року відбудеться Міжнародний Форум дитячих товарів та послуг Baby Expo. Цей захід ось уже 15 років з гордістю носить звання Головної події галузі і збирає тисячі спеціалістів з України і закордону, що працюють в дитячій індустрії: виробників, дистриб’юторів, оптових покупців і байєрів.

Детский клуб «ПоменяйКа!» объявляет новую дату Второго Слета юных коллекционеров

Чтобы не отвлекать детей, а также их родителей, от полноценного отдыха во время приближающихся школьных каникул, детский клуб «ПоменяйКа!» решил перенести дату Второго Слета юных коллекционеров на 16 АПРЕЛЯ 2011 года (суббота).

63% українців вважають себе щасливими людьми - опитування

63% мешканців України вважають себе щасливими людьми. Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології, що були представлені сьогодні журналістам генеральним директором компанії «Україна сьогодні» Наталією Іщенко.

Що потрібно для щастя після 30 років? Діти

Тоді як для батьків у віці до 30 років рівень щастя зменшується з народженням кожної подальшої дитини, матері і батьки у віці від 30 до 39 років щасливіші, коли в їх сім`ї не одна-дві дитини, а чотири або більше дітей. А після 40 батьки ще більше щасливі за наявності трьох і більше дітей.

Військові допоможуть дітям кров´ю

Генерали та офіцери Національного університету оборони України сьогодні доповнили свої функції захисту Батьківщини захистом онкологічно хворих дітей. Вони ініціювали акцію здачі донорської крові для пацієнтів «ОМАДЕТ».

У Києві 9-12 березня всім перевірять зір

9-12 березня в Києві на базі офтальмологічного відділення Олександрівської лікарні (колишня Жовтнева) всі бажаючі можуть пройти огляд у фахівців цього профілю. Акція приурочена до Всесвітнього дня боротьби з глаукомою.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас