Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Прес-конференція на тему: “Захистимо Стрийську гімназію”

20 грудня о 14-30 в УНІАН відбудеться прес-конференція на тему: “Захистимо Стрийську гімназію”, повідомляє Уніан.

Директор Держінституту розвитку сім’ї та молоді виступає за створення посади Омбудсмена з питань дітей

Як повідомляє Уніан, Директор Державного інституту розвитку сім’ї та молоді Лідія СМОЛА вважає, що в Україні необхідно запровадити інститут Омбудсмена з питань дітей.

Голлівудський сценарист Біллі Фролік: український персонаж буде позитивним

Біллі Фролік - анімаційний голлівудський топ-сценарист, ім’я якого включено в "А-ліст" зірок Голлівуду. Автор мультфільмів “Мадагаскар”, “Лісова братва” і багато інших. Як повідомляє Уніан, Фролік відвідав Україну, щоб почати виробництво першого українсько-американського повнометражного мультфільму з робочою назвою “Paws and Wires” (“Лапи і Дроти”). Фролік дав інтерв`ю Уніан.

На Волині відкриють віртуальний університет

Представники польських учбових закладів на зустрічі з керівництвом Волинського національного університету імені Лесі Українки (ВНУ) запропонували створити польсько-український віртуальний університет, повідомляє HiTech Expert з посиланням на прес-центр ВНУ.

Школи і дитсадки Харкова об'єднають у комп'ютеризовану мережу

Як повідомляє nr2.ru , у 2008 році усі освітні установи Харкова можуть бути включені в єдину комп´ютерну мережу.

«Тамагочі» від Nokia

«Тамагочи» від Nokia звуть Крібі (Creebi). Він живе в телефоні N-Gage. Точніше, буде – на початку 2008 року.
На початку гри користувач отримує невеликий трейлер і «готівку», яку можна витратити на віртуального друга, щоб визначитися з його зовнішністю. Потім Крібі росте і розвивається залежно від уваги і турботи, які він отримує від свого господаря.

Запорізька кіберлялька привчає дітей ходити на горщик

Винаходи запорізького вченого Григорія Чаусовського можуть полегшити життя мамам з маленькими дітьми, повідомляє HiTech Expert.
Окрім ляльки, яка привчає малюків до горщика, є ще окуляри-вихователі, іграшки-вчителі української мови і електронні сигарети. Утім, остання іграшка вже для дорослих.

До епідемії грипу в Києві ще далеко

Як повідомляє Уніан здоров’я, захворюваність на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) в Києві на даний період відповідає сезонному рівню, тобто загрози виникнення епідемії немає.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас