Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Донецькі хірурги виростили малюкові нове серце

У донецькому Інституті невідкладної і відновної хірургії зробили операцію, якої в СНД ще не робили. Тут чотиримісячній киянці виростили нове серце! Унікальна операція стала можлива завдяки недавнім розробкам місцевих медиків.

Відмовившись від куріння, жінки худнуть

Група італійських учених провела дослідження і з´ясувала, що жінки, які відмовилися від куріння, зовсім не повніють, а навпаки – худнуть або зберігають ту ж вагу.

Китай перегляне політику «кожній сім`ї - одну дитину»

Китай планує переглянути політику «кожній сім`ї - одну дитину». Як заявив у неділю офіційний представник Всекитайського комітету Народної політичної консультативної ради Китаю У. Цзяньмінь, це рішення може бути ухвалене з урахуванням "добрих результатів", досягнутих КНР за роки дії стратегії обмеження народжуваності в країні.

У Криму зростають показники народжуваності

Для Севастополя 2008 рік при збереженні існуючої тенденції може стати роком початку збільшення кількості дітей.

Лікарні отримають безкоштовну вакцину

Сьогодні відбулася зустріч представників Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» та компанії Sanofi Pasteur.

«Альтернет» підключить київські школи до інтернету

Компанія "Альтернет" за підтримки управління утворення Києво – Святошинськой районної державної адміністрації почала підключення шкіл Київської області до інтернету, повідомляє HiTech Expert з посиланням на прес-службу компанії.

У Хмельницькому відкрили нове відділення надання допомоги новонародженим

Дитяча смертність в Україні – втричі більша, ніж в Європі. Більшість дітей до року помирають через відсутність належного обладнання і кваліфікації лікарів. Фонд Віктора Пінчука відкрив 12-й центр допомоги новонародженим – у Хмельницьку. Цього року на цей напрямок заплановано витратити 15 мільйонів гривень.

Московські школи почали тестування Вільного пакету ПО на базі Linux

У Москві, на базі 16 шкіл Південного адміністративного округу стартував проект «пілотного» впровадження програмного забезпечення, розробленого в рамках Державного замовлення для освітніх установ.

Українців від 16 до 29 змусять зробити щеплення

Українці у віці від 16 до 29 років в 2008 році в обов´язковому порядку будуть щеплені від кору і краснухи.

У чернігівських школах продовжено карантин

У чернігівських школах до кінця тижня продовжено карантин, введений через підвищення захворюваності на гострі респіраторні захворювання на грип, повідомляє Уніан.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас