Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як відсвяткувати День Матері

Мама – важливе слово... і не тільки! У кожного з нас є вона, особлива, яка подарувала нам життя, свою любов і турботу. Мама – це та людина, на яку завжди можна покластися, яка ніколи не зрадить і не засудить, допоможе і підкаже в найважчих ситуаціях, обійме і підтримає. Говорити про те, ким рідна ненька є для кожного з нас, можна практично нескінченно, але які б ми епітети не підбирали, цього все одно буде замало, щоб висловити все те, що відчуває кожен з нас, згадуючи про маму.

Слайм – трендова та корисна іграшка для розвитку

Слайм – це один з популярних трендів у сучасному світі. Він є однією з найцікавіших іграшок-антистрес серед дітей та підлітків. Слайм буквально заполонив своєю популярністю весь інтернет-простір. Про нього розповідають в соцмережах, діляться в блогах рецептами, як зробити слайм самостійно, та придумують нові види.

Статті

|

Красиві вірші і смс-привітання з Великоднем

Хай мир у серці вашому панує.
Хай ангел Божий щастя вам дарує.
Ісус Христос здоров'я шле з небес.
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Для маленьких книголюбів: завжди є що почитати

У наш світ дитину приводить мама. Вона дбайливо та ніжно супроводжує її на життєвому шляху. Та є інший світ, світ пригод, подорожей і різних чудернацьких подій. І шлях у цей чарівний світ відкривають книжки. Вони надихають, розважають, навчають і переносять у простір фантазій і безмежних думок.

Літні комплекти: свіжі образи для стильних чоловіків

Літо – час яскравих вражень і безтурботного відпочинку. І щоб ваші образи були такими ж яскравими, як літній день, ми пропонуємо колекцію літніх комплектів у нашому магазині. Забудьте про нудність і стриманість – цього літа ви будете виглядати стильно і вишукано в наших свіжих літніх комплектах сорочок і шортів!

Готуємо маленькі подаруночки на Великдень з дитиною: великодні морквинки

Поки малеча сидить вдома, у вас є відмінна можливість зайнятися з нею творчістю. А що може бути цікавішим, ніж підготовка до світлого свята Великодня? Ми пропонуємо вам не просто обмінюватися крашанками, а підготувати разом з малюком такі ось маленькі подаруночки родичам і друзям – великодні морквини, в які можна заховати як декоровані до Великодня яйця, так і солодощі.

Сезонні розлади сну та як з ними впоратися

Зміна сезонів може суттєво впливати на наш сон та загальний стан здоров'я. В особливості, це стосується переходу від осені до зими, коли дні стають коротшими та темнішими. Такі зміни можуть призводити до сезонного афективного розладу (САР), стану, що часто характеризується підвищеною втомою, зниженням настрою та змінами у шаблоні сну.

Новини

|

Благодійне родинне свято "День щасливої матусі"

11 травня о 12:00, напередодні Дня матері, ТЦ GORODOK GALLERY запрошує мам та їх діток на неймовірне свято "День щасливої матусі". Це свято – чудова можливість розслабитися, відпочити та перезавантажитись, а ще – отримати чудові подарунки. А головне – приділити час собі, своїй зовнішності та здоров’ю в той час, як діти будуть зайняті різноманітними розвагами.

Підтримка та відновлення ментального здоровʼя під час війни. Чи вийде у дітей України представити проєкт в США?

На всеукраїнському етапі всесвітньої олімпіади креативності Destination Imagination команда Storm (ex-Blyskavky) виборола перемогу з проєктом підтримки та відновлення ментального здоровʼя під час війни за допомогою анімалотерапії (pet-therapy) та отримала можливість виступити на всесвітньому фіналі в США. Поїздка під загрозою через фінансуванння.