Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Красиві вірші і смс-привітання з Великоднем

Хай мир у серці вашому панує.
Хай ангел Божий щастя вам дарує.
Ісус Христос здоров'я шле з небес.
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Для маленьких книголюбів: завжди є що почитати

У наш світ дитину приводить мама. Вона дбайливо та ніжно супроводжує її на життєвому шляху. Та є інший світ, світ пригод, подорожей і різних чудернацьких подій. І шлях у цей чарівний світ відкривають книжки. Вони надихають, розважають, навчають і переносять у простір фантазій і безмежних думок.

Статті

|

Літні комплекти: свіжі образи для стильних чоловіків

Літо – час яскравих вражень і безтурботного відпочинку. І щоб ваші образи були такими ж яскравими, як літній день, ми пропонуємо колекцію літніх комплектів у нашому магазині. Забудьте про нудність і стриманість – цього літа ви будете виглядати стильно і вишукано в наших свіжих літніх комплектах сорочок і шортів!

Готуємо маленькі подаруночки на Великдень з дитиною: великодні морквинки

Поки малеча сидить вдома, у вас є відмінна можливість зайнятися з нею творчістю. А що може бути цікавішим, ніж підготовка до світлого свята Великодня? Ми пропонуємо вам не просто обмінюватися крашанками, а підготувати разом з малюком такі ось маленькі подаруночки родичам і друзям – великодні морквини, в які можна заховати як декоровані до Великодня яйця, так і солодощі.

Сезонні розлади сну та як з ними впоратися

Зміна сезонів може суттєво впливати на наш сон та загальний стан здоров'я. В особливості, це стосується переходу від осені до зими, коли дні стають коротшими та темнішими. Такі зміни можуть призводити до сезонного афективного розладу (САР), стану, що часто характеризується підвищеною втомою, зниженням настрою та змінами у шаблоні сну.

Чому вчити іноземні мови краще з дитячого віку

Вивчення іноземних мов є ключовим аспектом освіти, який відкриває двері до глобального спілкування та культурного обміну. Особливо ефективним цей процес є у дитячому віці, коли здатність до навчання найвища. Чому саме варто починати вивчення німецької мови з дитинства? На це є кілька вагомих причин.

Знайомимо малюка з комп´ютером: онлайн ігри і навчання

Інтерактивні онлайн ігри – прекрасний спосіб розвинути як навички в роботі з комп'ютером, так і отримати перші знання в базових дисциплінах. Дитина може отримати величезну користь від «спілкування» з комп'ютером, але тільки якщо ви допоможете їй навчитися робити це правильно.

Новини

|

Франко-українська торгово-промислова палата (CCIFU) разом із Яною Степаненко презентує першу колекцію NFT в підтримку України

Франко-українська торгово-промислова палата (CCIFU) з радістю оголошує про запуск першої колекції невзаємозамінних токенів (NFT) під назвою «CCIFU 4 UA». Цей унікальний проєкт покликаний не лише продемонструвати інноваційний дух CCIFU, але й надати суттєву допомогу країні у цей складний час. Основна місія проєкту – допомогти Україні.

Понад 600 страв: в Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень

Команда шеф-кухаря та ідеолога проєкту Cult Food Євгена Клопотенка презентувала оновлений збірник рекомендованих рецептур для харчування дітей у закладах освіти, який розроблено на підтримку Стратегії реформи системи шкільного харчування, яка реалізується за ініціативи першої леді Олени Зеленської.