Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Усе для краси губ

Гарні губи

Хіба можна уявити собі красиву, доглянуту жінку з потрісканими губами? Губи – це і показник здоров´я, і приманка для чоловічих поглядів. Як же правильно за доглядати за губами? І яким повинен бути ідеальний макіяж для губ?

Правила догляду

Поверхня наших губ істотно відрізняється від шкіри обличчя – вона не має захисного шару, що підтримує зволоженість на певному рівні. Зовнішній шар губ також не містить сальних залоз, які допомагають шкірі зберігати вологу. Крім того, поверхня губ містить меланін, але в набагато менших кількостях, ніж шкіра обличчя.

Таким чином, наші губи практично не захищені від зовнішніх умов і не можуть протистояти впливу багатьох чинників – вітру, морозу, кондиціонованого повітря і так далі А сонце не тільки висушує губи, але і піддає їх ризику через низький вмісту меланіну. Для того, щоб перемогти сухість губ і захистити їх від шкідливих впливів, скористайтеся наступними порадами:

- не забувайте про бальзам для губ. Навіть якщо ви наносите помаду, спочатку зволожте губи за допомогою бальзаму. Він послужить бар´єром для негативних дій зовнішнього середовища. Краще всього вибрати бальзам з SPF-фільтром.

- якщо ваші губи сухі і потріскані, помада може погіршити їх стан. Та і вид нафарбованих губ у цьому випадку буде не дуже красивий. Тому, якщо ваші губи постраждали від вітру і сонця, на день-другий відмовтеся від помади, а замість цього активно зволожуйте їх бальзамом (кілька разів на день).

Підфарбуємо губки

Якщо ви хочете, щоб ваші губи завжди виглядали на 100%, для макіяжа потрібно використовувати не тільки помаду, але і олівець для губ. Саме він дозволяє надати губам ідеальну форму. Звичайний порядок нанесення макіяжа такий: спочатку обкреслюємо бажану форму губ за допомогою олівця, а потім наносимо на всю поверхню губ помаду (проведена олівцем лінія не повинна бути помітна). Якщо ви хочете добитися стійкого ефекту, має сенс припудрити губи, і тільки потім наносити помаду. Або нанести перший шар помади, промокнути його, а потім нанести другий шар. Для того, щоб губи були зволожені, можна під помаду нанести безбарвний бальзам.

Олівець, як уже було сказано, допомагає скоректувати форму губ. Наприклад, якщо ви хочете, щоб губи виглядали пухкішими, варто провести олівцем лінію по зовнішньому краю губ, але так, щоб олівець зовсім трошки виходив за природну лінію контуру губ, адже якщо «переборщити», то губи виглядатимуть вульгарно.

Якщо ж ви хочете, щоб губи були візуально тонші, лінію потрібно проводити по внутрішньому краю губ. При цьому варто спочатку нанести тональний крем на краї губ і припудрити їх – тоді їх природна лінія не буде помітна.

Не варто забувати й про такі важливі дрібниці:

- колір олівця повинен бути близький до кольору губної помади або бути трохи світлішим.
- наносити помаду краще за допомогою пензлика - так вона ляже рівномірніше.
- якщо ви хочете, щоб ваші губи блищали, можна нанести поверх помади безбарвний або близький до кольору помади блиск.
- пам´ятайте, що блиск візуально робить губи повнішими. Тому, якщо ви вважаєте, що ваші губи і так достатньо пухкі, не варто користуватися блиском.

Тетяна Йова

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Макіяж для торжества: поради фахівців

Значення макіяжу як важливої частини святкового образу складно переоцінити. Він разом із вбранням і зачіскою створює повноцінний лук для весілля, випускного балу, дня народження або іншої урочистої події. Звичайно, перед святом можна звернутися по допомогу до професіоналів, але можна зробити макіяж самостійно. А допоможуть у цьому поради фахівців б'юті-помічника Froomo.

Дитяча казка: Казкова подорож до палацу Короля Мороза

Одного разу гномик Льова вирушив на прогулянку в зимовий ліс. Льова насолоджувався прогулянкою, як раптом, невідомо звідки, піднялася сніжна буря. Гном намагався повернути, але сніг кидався йому в очі, і, здавалося, ось-ось зіб'є його з ніг. Гном і не зрозумів, як довго це тривало. Але коли вітер вщух, він зрозумів, що не знає, як повернутися назад.

Подорожі з дитиною: все не так страшно

Літо – пора відпусток та дитячих канікул. І ви, звичайно, збираєтеся поїхати кудись відпочити всією родиною. Деякі сім'ї легко та весело погоджуються з необхідністю брати дітей із собою у відпустку. Для інших відпустка з дітьми – це справжнє покарання. Хіба з дитиною можна легко розслабитись у подорожі? Хіба сповна можна насолодитися пляжем, морем, сонцем, коли треба весь час стежити за дитиною, якій хочеться пустувати, дуріти, треба весь час вигадувати, чим її зайняти?

Чарівність епохи Чосон – бренд Beauty of Joseon

Побачивши баночку будь-якого засобу бренду Beauty of Joseon важко не перейнятися традиційною культурою Південної Кореї. На логотипі – класична корейська каліграфія, в упаковках – кольори та фактури, що відсилають до образу ханбока (народного корейського костюма). Традиційні корейські мотиви пронизують роботу бренду від складу косметики до філософії компанії.