Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Розфарбовки: Казка про принцесу

Розфарбовки: Казка про принцесу
 

Набір для дівчат, яким подобаються казки про принцес і принців

Файли для завантаження

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

May Ray – український виробник жіночих молодіжних піжам

May Ray – український виробник жіночих молодіжних піжам, що вражає своїх клієнтів якістю, стилем та увагою до деталей. Бренд завоював популярність серед різних шарів споживачів завдяки високому рівню якості своїх виробів та неперевершеному дизайну.

Що таке лактаційна криза і як її подолати?

Успішно годуєте малюка грудьми, але останнім часом вам здається, що молока бракує? У вас відчуття, ніби груди вже не наповнюються, як раніше? Можливо наступила лактаційна криза – період, коли кількість молока, яке виробляється жіночим організмом, тимчасово не відповідає потребам дитини. Лактаційні кризи, зазвичай, виникають в період з 3 по 6 тиждень після народження немовляти, а також на 3-4, 8-9 місяцях його життя. На щастя, періоди ці тривають недовго: від 3 днів до тижня. Тому запасіться терпінням і необхідною інформацію – ситуація незабаром почне налагоджуватись!

Знайомимо дітей з Масляною: що розповісти?

Масляна – добре і яскраве, а найголовніше – смачне свято, якие просто неможливо не любити! Але, на жаль, в основному святкують його дорослі, а сучасні дітлахи не так знайомі зі змістом і традиціями Масляної. І зовсім даремно, адже познайомившись з Масляною, малеча напевно любитиме її не менше за Великдень. Так що, давайте знайомитися...

Підлогові кулери з холодильною камерою — універсальне рішення для будинку

Підлоговий кулер — пристрій для охолодження та подачі питної води, який встановлюється безпосередньо на підлозі. На відміну від настільних моделей, вони мають вертикальну конструкцію більших габаритів.