Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Весняне прибирання в дитячій

Весняне прибирання в дитячій

Кілька простих правил, які допоможуть вам швидко навести порядок в дитячій і долучити до цього заняття своє чадо.


1. Щоб у дитячій кімнаті з'явилося вільне місце для нових подарунків, його потрібно організувати. Для цього проведіть разом з дитиною ревізію в шафах і викиньте звідти старі іграшки та речі.

2. Попросіть дитину приготувати три пакети: один - для сміття, другий - для іграшок та одягу, які можна віддати в дитячий будинок, і третій - для канцелярії, яка вашому чаду вже не потрібна, але стане в нагоді іншим дітям. Не забудьте заглянути і в шафу зі своїми речами й одягом чоловіка.



3. Прибирання пройде веселіше, якщо підійти до його організації творчо. Для цього запропонуйте домочадцям свободу вибору - нехай кожен витягне фант зі списком завдань. До речі, діти з ентузіазмом займуться прибиранням у своїх кімнатах, якщо будуть робити це на час і знати, що переможцеві дістанеться приз.

4. Підтримувати порядок серед старих і нових іграшок, книг та одягу, діти будуть набагато охочіше, якщо для кожної речі ви визначите своє місце в будинку. Можна обійтися без додаткових витрат, змайструвавши коробки для зберігання іграшок. Так, проявивши трохи фантазії і використавши яскраві шпалери, картинки, клей і фарби, ви легко перетворите картонну коробку з-під холодильника в будиночок для плюшевих ведмедиків або гараж для машинок.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас