Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вибираємо прикраси

Вибираємо прикраси

Вибір прикрас - справа нелегка, але благодатна, адже саме аксесуари здатні підкреслити «родзинку» в кожній жінці і зробити образ закінченим і гармонійним. Пропонуємо вашій увазі кілька порад, які допоможуть вам навчитися правильно підбирати біжутерію.


Зараз у продажу можна зустріти набори біжутерії, що включають 4-5 предметів (сережки, браслет, перстень, кольє, брошка). У вас може з'явитися спокуса придбати повний комплект прикрас. Думка здорова, проте, пам'ятайте, що одягати весь комплект відразу - це моветон. Краще носити кілька предметів з набору, чергуючи їх, наприклад, сьогодні - сережки і кільце, завтра - намисто і браслет. Одягаючи всі елементи комплекту одночасно, ви будете виглядати як новорічна ялинка. Пам'ятайте, що біжутерія може створити стиль, а може його і зруйнувати, тому підходьте до вибору прикрас грамотно.

Купуючи комплект біжутерії, також слід пам'ятати про пропорційність прикрас. Якщо один предмет з набору є великим і помітним, то інші предмети повинні мати менший розмір.

Якщо ви постійно носите прикраси з золота, платини або срібла, підбирайте біжутерію, яка б відповідала цим дорогоцінним металам і не виглядала б дешевою на їх фоні. Намагайтеся не носити одночасно прикраси і з золота, і зі срібла. Ви будете виглядати набагато більш елегантно і вишукано, якщо надягнете або золотий, або срібний комплект. Просто чергуйте їх по своєму бажанню!



Підбираючи прикраси, виходьте з міркувань пропорційності. На худеньких дівчатах масивні прикраси будуть виглядати громіздко і безглуздо, зате така біжутерія підкреслить принади власниць пишних форм. І навпаки, на повних людях будуть погано виглядати витончені аксесуари.

Якщо ви хочете, щоб ваша біжутерія виглядала солідно і нагадувала прикраси з дорогоцінних металів, не економте на покупці і не намагайтеся видати дешевку за коштовність. До того ж не варто забувати, що дешева біжутерія не відрізняється якістю і навіть може викликати алергію. Особливо це стосується виробів, що містять нікель.

Помилково вважати, що за допомогою біжутерії ви можете приховати деякі проблемні зони. Адже зазвичай біжутерія якраз притягує погляди, тому краще все ж прикрашати нею свої «гідності».

Поєднуйте біжутерію зі стилем одягу. Якщо ви віддаєте перевагу непомітному, класичному стилю, вам підійдуть витончені прикраси. А от молодіжна мода вимагає яскравих, великих і помітних прикрас. Біжутерія в східному стилі вигідно виглядає на тлі жіночних облягаючих суконь і топів.

Часто запитують - а що з прикрас слід підносити в якості презенту? Якщо ви сумніваєтеся, вибирайте сережки в подарунок. Згідно старовинним повір'ями, наші вуха є провідником пам'яті, тому тих, хто дарує сережки, пам'ятають завжди.

За матеріалами arabio.ru

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас