Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Які прикраси підійдуть під вашу зовнішність

Які прикраси підійдуть під вашу зовнішність
 

Як правило, ми вибираємо прикраси тільки виходячи зі свого смаку. Мало хто з нас замислюється про те, що прикраси також повинні підходити під тон шкіри і форму обличчя. Ми розповімо вам, як вибрати правильні прикраси, які найкращим чином підкреслять вашу красу.

Визначаємо тон шкіри

Щоб визначити тон своєї шкіри, вам треба поглянути на ділянку, де крізь неї просвічуються вени. Це може бути кисть або внутрішня поверхня ліктя. Залежно від того, блакитні чи зеленуваті у вас вени, визначається і холодний або теплий тон шкіри відповідно. Як правило «холодна» шкіра характеризується рожевими відтінками, тоді як шкіра теплих тонів скоріше буде мати жовтуватий, персиковий або золотистий відтінок.

У більшості людей шкіра холодних тонів, навіть у мулатів і темношкірих - це не залежить від засмаги. Теплий тон шкіри, як правило, зустрічається у рудоволосих людей. Також «теплу» шкіру можуть мати люди з коричневим волоссям, але в них також повинна бути домішка рудого; темношкірі люди, як правило, мають холодний тон шкіри.

Вибираємо колір прикрас

Залежно від тону шкіри вам рекомендується носити білі або жовті (а також червоні) метали. Так, для шкіри холодних відтінків найкраще підійдуть прикраси зі срібла, білого золота, платини. А на шкірі теплого відтінку краще будуть виглядати жовте і червоне золото, мідь, олово, латунь.

Відносно каменів, тут принцип схожий. Володарям холодного тону шкіри краще зробити вибір на користь перлів і білих діамантів. Також добре на вас будуть виглядати камені таких кольорів, як: синій, пурпуровий, бузковий, рожевий, червониц. Дівчатам зі шкірою теплих відтінків варто зробити наголос на каменях, кольори яких наближені до природи - бірюзовий, зелений, жовтий, коричневий, помаранчевий, персиковий, кораловий. Крім того, відмінним варіантом для вас стануть перли персикових або коралових відтінків.

Вибираємо форму прикрас під форму обличчя

Під овальне обличчя підходить практично все. Але ідеально на вас будуть виглядати звисаючі, не дуже довгі, сережки та намисто будь-якої довжини. Бажано вибирати довжину намиста залежно від пропорцій вашої шиї - чим вона довша, тим коротша прикрасу.

Прямокутна форма обличчя диктує вам короткі або круглі сережки, які візуально зроблять обличчя не таким довгим. На шию підійдуть прикраси, обтягуючі її (тобто мінімальної довжини), особливо якщо шия у вас довга.

До обличчя круглої, квадратної і трикутної форми краще вибирати звисаючі сережки, які візуально будуть подовжувати обличчя. Це мають бути сережки прямокутної або овальної форми; а власниці квадратної форми обличчя також прекрасно виглядатимуть в сережках-крапельках. Намиста вам краще вибирати довгі, які тримаються під шиєю, візуально також подовжуючи її. Як правило, це прикраси довжиною в 70-80 см.

Якщо ваша форма обличчя схожа на серце, ромб або перевернутий трикутник, вам також показані довгі, звисаючі сережки або сережки-крапельки, які допоможуть візуально «витягнути» форму обличчя вертикально. А щоб пом'якшити гостре підборіддя, надягайте намиста, обтягуючі шию.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас