Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як прати м´які іграшки: 3 правила

Як прати м´які іграшки: 3 правила

М'які іграшки люблять не тільки діти, але і дорослі. Дітям подобається грати з м'якою іграшкою, а дорослі нерідко люблять колекціонувати плюшевих героїв - маленьких ведмежат, собачок зайчиків або героїв дитячих мультиків.


Будь-які м'які іграшки дуже милі і кумедні, але незалежно від того, хто і як користується м'якими іграшками, у них є один істотний мінус - вони дуже швидко збирають пил.

Тому для безпеки здоров'я дитини і всієї родини м'які іграшки періодично необхідно прати, щоб позбавити їх від пилу та інших небезпечних забруднень, які можуть бути небезпечні для здоров'я дитини.

Не всі знають, як правильно прати м'які іграшки, щоб позбавити їх від бруду, і не пошкодивши при цьому їх колір і форму. Тож пропонуємо кілька порад, як правильно прати м'які іграшки.

М'які іграшки варто прати не рідше, ніж один раз на три місяці.

Перш за все, м'які іграшки потрібно підготувати до прання. Якщо іграшки містять якісь додаткові елементи, вставки з інших матеріалів або батарейки, то перед тим, як прати таку іграшку, варто дістати з неї батарейки, для цього необхідно акуратно розпороти по шву те місце, де розташовані батарейки, після чого іграшку треба зашити великими стібками.



Якщо на іграшці є жирні плями, то перед пранням місця сильного забруднення потрібно обробити засобом для миття посуду або чистою губкою, змоченою медичним спиртом.

Прати м'які іграшки можна вручну або в пральній машині. Якщо вам більше підходить другий варіант, то помістіть іграшки в барабан пральної машини і виберіть відповідний режим - «шерсть» або «делікатне прання», встановіть кількість оборотів не більше 800, встановіть режим додаткового полоскання. В контейнер для прального порошку налийте одну дозу миючого засобу, а у відділення контейнера для кондиціонера залийте один ковпачок кондиціонера для білизни. Запустіть прання.

Якщо у вашій пральній машині є функція сушки, то висушити м'які іграшки можна прямо в пральній машині, включивши цю функцію.

Коли іграшки повністю висохнуть, потрібно поставити на місце батарейки і акуратно зашити іграшку.

За матеріалами feme.ua

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас