Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як здивувати гостей на весіллі (частина 1)

Як здивувати гостей на весіллі (частина 1)
 

Весільна церемонія і підготовка до неї - це завжди дуже радісні і тривожні клопоти. Усі намагаються вам допомогти, хто чим може: і друзі, і родичі, і батьки. Але все ж таки все важливе і необхідне лягає на ваші плечі.


Саме по собі весілля завжди цікаве, святкове, веселе. Але нареченій і нареченому хочеться якось урізноманітнити це торжество, зробити його особливим, а також внести в підготовку весілля і в церемонію якусь родзинку, щоб гості запам'ятали це свято надовго.

Якщо ви хочете здивувати гостей на своєму весіллі і залишити яскраві спогади про свою пригоду в серцях багатьох людей, пропонуємо вам кілька порад і способів зробити найщасливіший день у своєму житті трохи більш оригінальним.

Запрошення на весілля

Офіційні запрошення - поширена річ. Варіантів дизайну запрошень існує безліч. Ви можете підібрати кілька готових і оригінальних, а можете і замовити запрошувальні листівки ручної роботи - тоді вони точно будуть унікальними. Ваше завдання - пояснити майстру, що саме вам хочеться бачити на цих запрошеннях і якими вони повинні бути.

Ще краще зробити запрошення самостійно. Тоді одержувач, взявши в руки таке запрошення, зрозуміє, з якою любов'ю і ніжністю ви його робили. Вироби ручної роботи завжди цінували понад усе. Дуже красиво, якщо в запрошенні буде ваша спільна фотографія (можливо з красивої фотосесії) і текст, написаний акуратним гарним почерком.

Оформлення банкетного залу

Звичайно, цим займаються фахівці, але ви можете наполягати на своїх перевагах і побажаннях. Прикрасити зал кулями - це якось банально. Так роблять всі і скрізь. Краще прикрасити все квітами, свічками, інтер'єрними декораціями. Красиво, коли є арка, прикрашена квітами. Якщо ваше весілля буде влітку, то це взагалі чудово - достаток живих квітів і фруктів створять атмосферу тепла і ніжності.

Святковий стіл можна, крім красивої святкової сервіровки і страв, прикрасити також живими квітами або цілими клумбами квітів. Стіл можна оформити у вигляді ліжка, серця або карети. Це виглядає оригінально і незвично.

Весільний торт

Торт - це солодке завершення заходу. Крім різної смакоти в меню повинен бути і торт. Він не повинен бути простим. Благо, зараз можна під замовлення зробити все, що вашій душі буде завгодно. І на тортику не варто економити: він повинен бути і смачним, і красивим.

Тортом ви повинні здивувати гостей, тому задумайтесь над його дизайном. Можливо, ви хочете ромашки або маки на траві, а може, карету з нареченим і нареченою, або весільний альбом з вашою солодкою фотографією? Якщо ж вам до вподоби все традиційне, тоді вибирайте класику - багатоярусний торт з фігурками нареченого і нареченої на вершині.

Автор: Зайцева Ірина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас