Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Чим зайняти гостей на час весільної фотосесії

Чим зайняти гостей на час весільної фотосесії
 

Кожна пара мріє про красиві фотографії на пам'ять про самий знаменний день в їхньому сімейному житті – весілля. Традиційно після РАГСу молодята відправляються на прогулянку, а що ж залишається робити гостям? Поїхати разом з молодими і спостерігати з боку, як вони фотографуються? Чи не найцікавіше заняття, та й гостям похилого віку може бути просто важко. Щоб ваші улюблені друзі і рідні не відволікали вас від фотосесії, і при цьому самі не нудьгували, пропонуємо кілька цікавих варіантів, які допоможуть зайняти гостей до банкету.



Фуршет + програма

Поки гості чекатимуть на прибуття молодих на урочистий банкет, можна для них організувати невеликий фуршет на свіжому повітрі, а не нудьгувати в цей час допоможе ведучий з розважальною програмою. Конкурси, інтерактиви, вікторини, квести – все це не тільки розважить гостей, але і налаштує їх на потрібний лад перед початком торжества, щоб ніхто не соромився.

Квест

Тільки уявіть: щасливі молодята виходять з РАГСу, всіїх вітають, і тут під'їжджає чорна машина, вибігає пара хлопців, крадуть нареченого з нареченою і відвозять казна-куди. Гостям залишається лише одна невелика зачіпка, по якій їм і доведеться розгадати, хто і, головне, навіщо вкрав молодих, і де їх тепер шукати. А знайдуть вони молодят, лише пройшовши низку незвичайних і цікавих завдань, звичайно ж, вже при вході в банкетний зал.

Лист в майбутнє

Ідея така – попросити гостей написати листа з побажаннями і порадами для себе в майбутньому, при цьому зробити кілька скриньок – для листів на першу, п'яту, десяту, двадцяту і соту річницю. Цей варіант буде цікавий і гостям, яким доведеться трохи пофантазувати, і молодим, які дізнаються про те, що саме написали їхні близькі, лише через багато років.

Майстер-клас

А ще можна запропонувати гостям на час фотосесії відвідати захоплюючий майстер-клас. Що це може бути? Можна організувати один майстер-клас з танців для всіх, а заодно запропонувати зробити невеликий танцювальний флеш-моб до приїзду молодих. Або організувати окремий майстер-клас з виготовлення цукерок або цікавих закусок для дам, і з приготування коктейлів – для чоловіків, при цьому в безпосередній близькості один від одного – так гості і нудьгувати не будуть, і голодними точно не залишаться.

Як бачите, варіантів є безліч, і що з цього вибрати – вирішувати тільки вам. Але не забувайте, що розваги для гостей повинні бути, в першу чергу, орієнтовані на них, і бути цікаві всім.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас