Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Інтер´єрні букви і написи

Інтер´єрні букви і написи
 

Небувалою популярністю користуються нині об'ємні букви. Їх ще називають ексклюзивними інтер'єрними літерами. Є й спеціальні студії, і майстри, які здатні створювати під замовлення ці самі букви. Роблять вони їх різного розміру, виду, використовуючи різноманітний матеріал. Адже сучасний інтер'єр постійно міняється, в моду входить щось нове і оригінальне.


Також і з буквами. Вони популярні не тільки в якості вивіски, але і в якості домашнього інтер'єру. З їхньою допомогою можна освідчуватися у коханні, створювати романтичний настрій собі та близьким. Також з цих букв в дитячій кімнаті можна зробити свої зони: ігрова, робоча і спальня. Або поділити кімнату на дві частини - для хлопчика і дівчинки, з їхніми іменами.

Домашній текстиль теж прикрашається літерами: вони зустрічаються на подушках, покривалах і фіранках. Майстрині-рукодільниці навчилися виготовляти самостійно такі літери як з будівельного матеріалу, так і з тканини. Використовувати можна різні ткані матеріали, а також їхні комбінації.



Можна пошити декоративні подушки у формі літер, наповнити їх силіконом, синтапоном або іншим наповнювачем, і буде дуже здорово. А можна зробити букви маленькими, пошити їх з фетру, фланелі або бавовни, і розмістити в якості декору в дитячій кімнаті. Вони відмінно підійдуть і для дитячої фотосесії. А дітки просто люблять нові і незвичайні штучки.

Якщо у вас є кімната з порожньою і чистою стіною, можна її урізноманітнити за допомогою інтер'єрних букв. До прикладу, на стіну кухні можна помістити букви, створюючи речення або кілька фраз. Тільки краще використовувати літери, різні за стилем та матеріалом. Так вони виглядатимуть багатше і різноманітніше. Така стіна буде прикрашати вашу кімнату і привнесе родзинку в її інтер'єр.

Декорувати літерами можна будь-яку кімнату: і дитячу, і кухню, і спальню. Якщо ви хочете урізноманітнити й прикрасити спальню, то використовуйте для напису місце над ліжком, саме у головах. За бажанням, до букв можна додати підсвічування, тоді ви отримаєте незвичайне оформлення. Написи «Love», «I Love You» та інші романтичні фрази або ваші імена здатні створити затишок і гармонію у вашій спальні. А над дитячим ліжечком дуже мило виглядатимуть написи з ім'ям дитини або що-небудь універсальне на кшталт «BABY».



Якщо у вітальні або передпокої, то краще вибирати місце, візуально порожнє - тут такий декор дійсно буде доречним. Таким чином, ви внесете різноманітність і оригінальність в свій інтер'єр.

Декоративні букви добре виглядають не тільки на стінах, а й на книжкових полицях, підвіконнях і робочому столі. Існують полиці-букви, вони можуть стати стильною прикрасою робочого кабінету або домашньої бібліотеки.

Автор: Зайцева Ірина

Чи хочете ви організувати свій Інтернет-проект для додаткового заробітку, чи вирішили замовити сайт для просування своєї компанії в Мережі, зверніться у веб-студію «For Biz». Тут ви зможете замовити створення сайту будь-якої складності, а також пошукове просування та оптимізацію для вже існуючого веб-проекту.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас