Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

7 модних порад для майбутніх мам

7 модних порад для майбутніх мам
 

Вагітність - мабуть, самий прекрасний період у житті кожної жінки. Але є в цих дев'яти місяцях і свої нюанси. Під час вагітності тіло жінки стає кругліше і швидко змінюється в розмірі, а через нову незвичну фігуру у деяких майбутніх мам може з'являтися невпевненість в собі. Пам'ятайте, у вагітності є своя особлива краса, і ваше завдання - підкреслити її. А наші поради допоможуть вам виглядати на всі 100%, виношуючи улюбленого малюка.

1. Носіть сукні А-силуету

Такі сукні будуть чудово на вас виглядати на будь-якому терміні вагітності. Сорочки, футболки та сукні А-силуету нададуть достатньо місця для животика і не будуть сковувати рухів. А шов під грудьми підкреслить ваш пишний бюст.

2. Сховайте округлості під шарами одягу

Якщо вас бентежать деякі недоліки фігури, сховайте їх під шарами одягу. Однак не наряджайтесь у величезні речі, які зроблять вас ще більш об'ємною. Купуйте одяг, який підходить вам за розміром, але прикриває ваші «проблемні» місця. Візуально подовжити силует вам допоможуть вузькі і глибокі вирізи декольте, а також одяг з комірцями.

3. Підберіть красиву нижню білизну

Давно вже минули ті часи, коли нижня білизна для вагітних була тільки лише практичною річчю. Зараз вона продається в такому розмаїтті, що ви без зусиль знайдете комплект, який буде не тільки зручним, а й красивим, який змусить вас почувати себе привабливою. Але не купуйте відразу більше 2х-3х комплектів, адже ваша фігура буде швидко змінюватися, і скоро вам доведеться купувати нову білизну.

4. Зупиніть вибір на одязі з блочним принтом

Одяг з блочним і монохромним принтом здатен зробити ваш силует більш струнким і високим. Такі речі не привертають уваги до якоїсь певної частини тіла і не підкреслюють недоліки фігури. Одяг зі складними принтами навряд чи підійде майбутній мамі, зате темні однотонні речі допоможуть вам виглядати стрункою і вишуканою.

5. Купіть бандаж для живота

Спочатку ви обійдетеся і без нього, але у міру зростання животика бандаж буде вам дуже і дуже корисний. По-перше, він буде підтримувати живіт, не даючи надмірно розтягуватися шкірі і м'язам, а також допомагаючи вам носити свій животик. По-друге, надівши бандаж, ваші речі будуть сидіти на вас краще, та й вам буде комфортніше займатися справами.

6. Придбайте модне взуття на плоскій підошві

Звичайно, пара гарних каблуків відразу робить вас привабливішою. Але під час вагітності дайте своїм ногам відпочинок від каблуків і підберіть якісне, зручне взуття. У нинішньому розмаїтті всіляких балеток, мокасинів, черевик і туфель на шнурівці ви вже точно зможете знайти ідеальну пару взуття для себе.

7. Скажіть «Ні» величезному одягу

Ховаєтеся під одягом величезних розмірів? Це ваша перша помилка. Великі речі ніколи не приховають ваших розмірів, а навпаки - зроблять ваш силует великим і безформним. Оновіть свій гардероб, купивши простий одяг і речі для майбутніх мам свого розміру - в них ви будете виглядати ідеально.

Вагітність - відмінна пора для модних експериментів. Комбінуйте, будьте сміливішою, і підкреслюйте красу вагітності.

Автор: Сальнікова Анна

Одяг з народними мотивами завжди буде модним і актуальним. Крім того, українська вишита сорочка завжди буде прекрасним подарунком всім і кожному! Відвідавши інтернет-магазин oleshchuk.com, ви зможете придбати красиві вишиванки в Києві для чоловіків і жінок, діток і навіть немовлят!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас