Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Стильні поради майбутнім мамам: що варто і не варто носити під час вагітності

Стильні поради майбутнім мамам: що варто і не варто носити під час вагітності
 

Як одягатися, що купити з одягу – мабуть, одне з найскладніших і поширених питань під час вагітності, навіть для самих стильних майбутніх матусь. Адже ваше тіло змінюється так швидко, що ви буквально кожен день не знаєте, що з одягу сьогодні вам підійде, а що – ні. Наші поради від модних експертів, які також побували в «цікавому положенні», допоможуть вам навчитися одягатися так, щоб завжди підкреслювати красу вашої жіночної фігури, незважаючи на постійно мінливий силует. Далі – 6 найпростіших і найуніверсальніших порад: що варто і чого не варто носити під час вагітності.



Порада №1: НЕ ВАРТО постійно носити безформні безрозмірні светри

Коли ви вагітні, комфорт грає ключову роль у виборі одягу. Тому багато майбутніх матусь починають всюди носити спортивні трико і толстовки або, що ще гірше, одяг своїх чоловіків, в якому так зручно, і який тепер набагато краще підходить за розміром, ніж свій. Але ви не повинні жертвувати красою і жіночністю заради комфорту – є безліч жіночого одягу, в якому вам буде так само зручно: легінси, джинси для вагітних, сукні, туніки, маєчки та футболки, светри і світшоти, а також такі затишні і стильні кардигани! Зробіть вибір на користь трикотажу і джерсі, і ви будете не тільки прекрасно себе почувати, але й виглядати чудово.

Порада №2: ВАРТО одягатися з любов'ю до свого животика

Іноді майбутні матусі думають, що якщо куплять одяг на пару розмірів більше, ніж зазвичай (мова не йде про одяг для вагітних), вони зможуть приховати свій животик. Але одяг, який безформно висить на вас, ніколи не зробить вас стрункішою, а навпаки, додасть некрасивого (не витонченого) об’єму вашій фігурі. Ваш найкращий вибір – одяг для вагітних та просто трикотажні речі, які сидять ідеально по всьому тілі. Полюбіть свій животик і акцентуйте на ньому увагу, адже зараз він – найпривабливіша частина вашої фігури!

Порада №3: НЕ ВАРТО боятися багатошарового одягу

Багатошаровий одяг не зробить вас об'ємнішою, принаймні, якщо одягатися грамотно. Підберіть кілька універсальних топів з круглим, V-подібним вирізом чи човником. Зверху на такий топ ви зможете накинути улюблений піджак, кардиган або жилетку – так ви завжди виглядатимете жіночно, не жертвуючи комфортом. Єдине правило – слідкуйте за тим, щоб силует був збалансованим: наприклад, подовжений кардиган і джинси скінні зроблять ваш силует стрункішим.

Порада №4: ВАРТО витратитися на хорошу пару джинсів для вагітних

Якщо у вас немає грошей на повне оновлення гардеробу, витратьтеся лише на одну річ, і це – джинси для вагітних. Виберіть якісну модель, в якій ви почуватимете себе комфортно, впевнено і привабливою на всі 100%. Їх ви зможете носити буквально завжди і всюди, і будете виглядати дійсно стильно.

Порада №5: ВАРТО носити всілякі принти і смужку

Багато жінок переживають, що вони не можуть дозволити собі носити яскраві принти і горизонтальну смужку, особливо, коли вони «в цікавому положенні». Але якщо ви виберете одяг, повністю у візерунках (без однотонних вставок) або просту футболку з горизонтальною смужкою, ви будете дуже навіть виграшно виглядати в такому одязі.

Порада №6: НЕ ВАРТО боятися яскравих кольорів

Багато жінок, починаючи набирати вагу під час вагітності, інстинктивно починають носити темні кольори, як наприклад чорний і синій, тому що їм здається, що в такому одязі вони виглядають стрункішими. Але яскраві кольори можуть дійсно красиво виглядати на вашій новій фігурі, красиво вимальовуючи животик.

А який у вас улюблений одяг для вагітності? Якими модними порадами ви можете поділитися з іншими майбутніми матусями?

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас