Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як прибратися у ванній за 15 хвилин

Як прибратися у ванній за 15 хвилин
 

Як часто буває, що нам просто не вистачає часу, щоб робити генеральне прибирання з завидною регулярністю. І коли ми дізнаємося, що сьогодні до нас нагрянуть гості, то в паніці беремося за прибирання, не знаючи, за що хапатися. Правильна відповідь – почніть з ванної. Це, мабуть, найбільш відвідувана гостями кімната, і в ній має бути чисто в першу чергу!



Звичайно, прибирання у ванній здається не такиою вже простою справою, враховуючи, що в ній потрібно вимити буквально все. Як впоратися з усім цим за 15 хвилин? Про це ми розповімо далі.

1. Почніть зі сміттєвого пакету, який необхідно повісити на ручку дверей ванної кімнати. Так він буде постійно під рукою, і ви швидко зможете викинути в нього все непотрібне .

2. Нанесіть миючий або чистячий засіб на унітаз, і не забудьте приділити особливу увагу зоні під обідком. А поки унітаз «відкисає», займіться іншими поверхнями.

3. Наведіть розчин води з оцтом в співвідношенні 1:1. За допомогою пульверизатора нанесіть розчин на всі поверхні з плямами від води (точніше, її осаду), мила, зубної пасти... Таким розчином можна обробляти буквально все: дзеркала, скло душової кабіни або гідробоксу, плитку. Потім витріть всі оброблені поверхні паперовим рушником або ганчіркою з мікрофібри.

4. Обполосніть унітаз. Сидіння унітазу і бочок також можна обробити розчином з води і оцту.

5. Витрусіть килимки та пропилососьте підлогу у ванній. Потім протріть підлогу мокрою ганчіркою, починаючи з кутів і інших місць, де найсильніше накопичується пил і сміття.

6 . Наостанок замініть рушники; якщо ж такої можливості немає, повісьте один свіжий рушник для рук, яким гості будуть користуватися.

І не забудьте зняти з ручки і викинути пакетик з сміттям ).

Автор: Сальнікова Анна
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас