Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Пишемо з дитиною листа Діду Морозу

Пишемо з дитиною листа Діду Морозу
 

Хто в дитинстві не писав листи Діду Морозу напередодні Нового Року? Всі ми просили про різне: хто нову іграшку, а хто маленьке цуценятко. Та все ж, як приємно було вірити, що старий добрий чарівник неодмінно прочитає лист, і простим рухом палиці здійснить бажання! А після, в Новорічну ніч ми дивувалися тому, як йому все це вдається.



Хоча сучасні діти і живуть у світі технологічного прогресу, не варто позбавляти їх новорічної казки і чарівництва очікування дива. У нас ви зможете завантажити красиві шаблони листів Діду Морозу, новорічних конвертів та листів від Діда Мороза. Все, що вам потрібно – лише роздрукувати їх !

шаблони листів Діду Морозу

Розкажіть дитині про традиції писати листи Діду Морозу напередодні Нового Року, і ви побачите, як засяють її очі від віри в диво! А найголовніша користь від цих листів в тому, що вам не доведеться днями або тижнями ламати голову над тим, що ж подарувати своїй дитині, і чи сподобається їй ваш подарунок.

шаблони листів від Діда Мороза

Подарувати ще трохи дива в новорічну ніч малюкові ви зможете, написавши листа у відповідь. Тільки уявіть цей потік подиву, радості і захоплення від того, що сам Дідусь Мороз знайшов час і написав листа у відповідь. Особливо приємно буде знайти такий лист на такому ж святковому бланку в новорічну ніч під ялинкою, поруч з довгоочікуваним подарунком.

новорічні конверти

Не сумнівайтеся, така подія надовго залишиться в пам'яті вашого малюка!

Завантажити шаблони листів Діду Морозу ви зможете тут

Завантажити шаблони листів від Діда Мороза ви зможете тут

Завантажити конверти для листів ви зможете тут

А ще один прекрасний спосіб долучити малюка до передсвяткових приготувань – це наш сервіс листівок. Напередодні Нового Року виберіть разом і відправте вітальні листівочки всім рідним, близьким і друзям. Це абсолютно безкоштовно! На сервісі листівок Мама-Тато ви знайдете новорічні листівки на будь-який смак.

Бажаємо Вам щасливого Нового Року!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас