Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Найкращі подарунки для коханої матусі

Найкращі подарунки для коханої матусі
 

Мама – найближча і найдорожча людина на світі, тому й подарунок для коханої матусі повинен бути особливим. Багато хто готовий гори звернути, тільки щоб побачити посмішку на рідному обличчі. Для тих, хто хоче порадувати саму турботливу жінку у світі, ми підготували декілька ідей.



1. Банний халатик. Віддячити мамі за всю ту ніжність і тепло, що вона подарувала, можна тільки за допомогою такого ж м'якого і затишного подарунка. Теплий махровий халатик подарує море затишку в прохолодні вечори і завжди нагадає про вас.

2. Сертифікат на спа-процедури. Влаштуйте свято улюбленій матусі і подаруйте хоча б один день абсолютного відпочинку. А що ж краще допоможе їй розслабитися і ненадовго забути про щоденні турботи, ніж день у хорошому спа-салоні?

3. Квитки в театр. Похід в театр – це чудова ідея для відпочинку. Такий подарунок неодмінно порадує маму, особливо якщо це будуть квитки на її улюблений спектакль. Тільки квитків краще брати два, щоб мама могла взяти з собою когось – тата, подругу, уважну донечку чи сина.

4. Подарунок своїми руками. Такі подарунки найцінніші, адже вони зроблені з душею. Впевнена, мамам куди важливіша та увагу і старання, які дитина вкладає, ніж витрачена сума на готову річ.

5. Фотоколаж. Зберіть найяскравіші фотографії свого дитинства і зробіть з них фотоколаж. Такий подарунок завжди буде піднімати настрій, нагадувати про вашу любов і найщасливіші моменти в житті.

6. Косметика. «Моя мама – найкрасивіша!» - у цьому впевнена кожна дитина. Але з часом все одно роки беруть своє. Зберегти молодість улюбленій матусі допоможе антивікова косметика. Подарувавши набір якісних засобів по догляду, мама завжди буде вам вдячна за красу і проявлену турботу.

Звичайно, завжди можна просто розпитати у тата чи маминих подружок (вони то точно знають), чого найбільше хочеться вашій мамі, ну або в крайньому випадку, запитати у неї особисто. Але погодьтеся, сюрпризи і несподівані подарунки куди приємніші, а необхідні речі можна купити і без приводу.

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас