Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ідеї подарунків для мами до 8 березня

Ідеї подарунків для мами до 8 березня
 

Незабаром улюблене багатьма свято – жіночий День 8 березня. Звісно, кожен день в житті жінки має бути святом і квіти нам мають приносити не лише двічі на рік: на День народження та у Міжнародний жіночий день. Абсолютно згодні. Хтось починає ритись в історії, доводячи «неправильне» походження цього дня. Ми ж пропонуємо не заморочуватись зайвим, а просто насолоджуватись тим, що маємо гарну нагоду отримати більше компліментів, приємних слів, уваги та, звісно, подарунків в цей весняний день.



8 березня ми також готуємо милі презенти для своїх мам, подруг, колег. Ми, дівчата, можемо дарувати одна одній абсолютно різні подарунки: і милі «дівчачі» дрібнички, і суто практичні презенти для хазяйки, тобто обмежень практично не існує. Звісно, своїй начальниці ми не подаруємо міксер, а от для мами такий презент може стати просто найбільш вдалим варіантом.

Подарунки для мами

Ще з дитинства маємо асоціацію з подарунком для мами до 8 березня – ми робили милі листівочки власноруч, а потім з гордістю вручали їх найдорожчій. Яка гарна традиція! Це, до речі, також актуальна ідея і сьогодні. Вона допоможе повернути в пам’яті трепетні моменти і звеселити мамине серце. Та, все ж, найбільш особливими є саме безпосередні дитячі роботи. Тож, якщо ваша мама вже стала бабусею, підключайте своїх дітей до справи і зробіть для бабусі незабутній презент – листівку, виготовлену спільними зусиллями.

Ви добре знаєте, що мамі потрібно в побуті: можливо в неї ще немає мультиварки, або ж вона не встигла оцінити всіх переваг електричної м’ясорубки, давно мріє про кухонний комбайн, чи користується стареньким не потужним пилососом. Можливо трохи банально, але чому б не облегшити життя мами? Адже сама вона навряд придбає собі якесь з цих «див техніки».

Подарунки для краси – істинно жіночі презенти. І для мами вони також є завжди актуальними. Це може бути хороший живильний крем, потужний фен, або прасочка для волосся, можливо ваша мама досі використовує старі-добрі термо бігуді, кожного дня обпікаючи собі руки – подаруйте їй сучасні електричні бігуді.

Красива косметичка, нова сумочка, якісні, дорогі колготки – те, що, ви знаєте, мама не купить собі сама. Порадуйте матусю маленькою, але такою приємною дрібничкою.

Даруйте емоції! Це безпрограшний варіант. Подаруйте мамі квитки на цікавий концерт, або виставу, може вона вже багато років не була в театрі, ви можете скласти їй компанію – це буде прекрасний вечір! Також, ви можете влаштувати мамі день краси і насолоди – похід в СПА, або спільний день в салоні краси. Такі моменти запам’ятаються на довго, адже вони несуть приємні емоції.

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас