Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Незамінні друзі кожної дівчинки - Lego Friends

Незамінні друзі кожної дівчинки - Lego Friends

Світ конструктора Лего – це мрія кожної дитини! В ньому можна не тільки побувати і отримати купу вражень, а й навіть створювати і розвивати його самостійно. Серія Лего Френдс розроблена спеціально для дівчаток, які люблять втілювати історії своїх персонажів у реальність. Старше покоління звикло ототожнювати конструктор з виключно початковими будівельними навиками та можливостями. І зараз якраз можливість розвіяти ці стереотипи і надати цим бездушним пластмасовим елементам гри нове дихання.

Ця історія описує життя п’яти подруг, які дуже різні за характером, зовнішнім виглядом та вподобаннями, але впродовж багатьох років вірної дружби стали просто нерозлучними.

Олівія. Істинна леді. Дуже гарна зовні і багата внутрішньо. Дуже талановита художниця, малює весь свій вільний час. Також вона, як і кожна сучасна дівчинка, захоплюється фотографією і сама любить бути об’єктом зйомок. Красуня і розумничка, яка знає собі ціну.

Андреа. Співачка, серйозно займається музикою і часто відвідує театр. Мріє стати знаменитою і крок за кроком іде до поставленої цілі. Вона дуже відповідальна і тому багато часу проводить на репетиціях. Працює в затишному кафе Хартлейка, яке полюбляють відвідувати місцеві жителі власне через її смачні страви.

Емма. Ще з раннього дитинства мріє стати супер-моделлю і тому найбільше уваги приділяє своєму зовнішньому вигляду. В неї величезний гардероб, багато аксесуарів та косметики. Вона вживає здорову їжу і займається спортом.

Стефані. Дуже цікава та оригінальна дівчинка, її харизма допомагає їй стати улюбленицею компанії. Вона дуже емоційна, говірка, знаходить спільну мову практично з усіма. А ще частує бажаючих смачною солодкою випічкою. Це яскравий і характерний образ у цьому розділі конструкторів для дівчаток, з цим ніхто не сперечатиметься.

Мія. Спортсменка і активістка, підтримує здоровий спосіб життя, постійно тренується і займається активними видами відпочинку. Має власну точку зору, яку завжди відстоює.

Подруги завжди мають чим зайнятись. Вони постійно відвідують кафе, салони краси, розважальні комплекси. Люблять влаштовувати спільний шоппінг і відпочинок. Також в них є корисне заняття, яке їх об’єднує: догляд за тваринками. Так, вони їх дуже люблять, годують, вигулюють і бавляться з ними. Тому всі коники, кролики, черепашки, котики, собачки та інші не відчувають жодних незручностей. Для них навіть збудували спа-салон та клініку.

Лего Френдс – це дійсно гра, яка захоплює. І вже тепер є лего у Львові, тому її можна придбати без жодних проблем. Порадуйте свою дитинку, подаруйте їй казковий світ.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Сучасне опалювальне обладнання від компанії DEFRO Home: Інноваційні рішення для ефективного та комфортного обігріву вашого дому

Сучасні вимоги до опалювального обладнання визначають не лише його функціональність, але й високу ефективність та надійність. У світі, де технології швидко розвиваються, компанія DEFRO Home виходить вперед із передовими рішеннями для опалювання. Досвідчені покупці обирають продукцію цього виробника за його високу якість та європейську репутацію.

10 порад щодо вибору іграшок для дитини з затримкою розвитку мовлення

Чи знали ви, що навіть іграшки можуть зіграти свою роль у розвитку мовлення дитини? І особливо корисними вони можуть бути для малюків, які відстають у цьому. Тому сьогодні ми хочемо поговорити про те, як вибирати іграшки для дітлахів з затримкою в розвитку мовлення, щоб простимулювати їх.

Ідеї квіткових подарунків до дня народження від Flowers.ua

Букет квітів – це дуже популярний подарунок, який підійде практично на будь-яке свято, включаючи день народження. Однак, щоб дійсно порадувати людину, потрібно знати її вподобання, розбиратися в символіці кольорів і вміти правильно презентувати квіткову композицію. У всьому цьому знаються фахівці компанії flowers.ua https://flowers.ua, яка займається доставкою квітів по всій Україні та світу вже понад 20 років.

Як організувати незабутній день народження для дитини

День народження для малюка – особлива подія. Це не просто дата, коли приходять його рідні та друзі і можна поїсти торт. Таким чином він розуміє, що оточуючі цінують те, що він народився, люблять його, можуть розділити радість, дарують йому увагу (а не тільки подарунки). Одне з найкращих місць для проведення свята - парк розваг для дітей. Тут можна підібрати для всієї компанії заняття за смаком набагато швидше, ніж вдома.