Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Теплі дитячі курточки – поради з вибору

Теплі дитячі курточки – поради з вибору
 

Нехай за вікном погода поки ще радує нас останніми теплими днями, на календарі вже середина жовтня, а значить похолодання і справжні морози не за горами. Не встигнемо і оком моргнути, як на зміну легкій курточці і плащику прийдуть теплі пуховики і дутики.



Чи варто шукати кращого захисту від холоду для дитини, ніж пуховик? Легка куртка з наповнювачем з натурального пера прекрасно зігріє малюка навіть у найсильніший мороз, при цьому, не давши йому перегрітися. Сама назва «пуховик», має на увазі, що наповнювачем для куртки служить справжній пух, але сьогодні часто пуховиками називають всі об'ємні куртки, навіть з синтепоновим наповнювачем.

Знайти 100% пуховик в магазинах досить важко, та й чи варто? Адже куртки з синтетичним наповнювачем мають теж свої плюси. Не секрет, що в юному віці діти дуже активні, вони багато бігають і пізнають світ, тому частого прання вам ніяк не уникнути. Синтетичні наповнювачі з легкістю перенесуть багаторазові прання, при цьому, не втративши своїх якостей, на відміну від натурального пуховика.

Сьогодні багато молодих мам ставляться з недовірою до курток з синтетичним наповнювачем. Однак більшість найкращих виробників дитячого одягу випускають моделі або на основі синтетичних волокон, намагаючись звести до мінімуму різницю в теплі між такою курточкою і пуховиком, або пропонують комбіновані моделі з наповнювачем з пуху і синтепону, що дозволяє пуху не збиватися і легко переносити прання.

Найкращим варіантом на зиму для дитини у відношенні практичність/ціна/якість безсумнівно стане тепла курточка з синтетичним наповнювачем з додаванням натурального пуху або без нього. Пуховик же не тільки коштує дорого, але і потребуватиме спеціального догляду, і просто випрати в машинці вам його не вдасться, якщо не хочете, щоб куртка зіпсувалася після першого ж прання.

Вибираючи теплу курточку дитині, не забудьте запитати, яка модель їй більше подобається. Сучасні діти вже з раннього віку звертають увагу на дизайн одягу, тому купуючи річ, яка також подобається і малюкові, вам вдасться уникнути зайвих капризів. А ваш малюк завжди з радістю буде гуляти на свіжому повітрі.

Оновлюючи гардероб своїх маленьких модників до нового сезону, неодмінно завітайте на сайт svitmalechi.com.ua. Тут ви знайдете корисну і цікаву інформацію про брендовий дитячий одяг, актуальні статті про вибір одягу для дітей будь-якого віку і на будь-який сезон, а також безліч порад щодо дітлахів, які ставатимуть вам у нагоді щодня.

Автор: Сальникова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас