Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Переваги дитячого ортопедичного взуття

Переваги дитячого ортопедичного взуття
 

У період активного формування організму дитини дуже важливо забезпечити правильний і рівномірний розвиток всього опорно-рухового апарату, особливо стопи. Більшу частину життя ми проводимо «на ногах», і неправильне формування гомілковостопного суглоба і зводу стопи можуть призвести до постійних болів в колінах, стопі і хребті.



Всі батьки хочуть бачити свою дитину здоровою, тому турбуватися про здоров'я свого малюка потрібно з самого народження. Ще коли дитина тільки починає ходити, ортопеди рекомендують купувати ортопедичне взуття. До того ж, сучасні магазини і ательє пропонують ортопедичне взуття, яке не тільки добре сидить на ніжці, а й прекрасно виглядає.

Дитяче ортопедичне взуття не раз доводило свою ефективність, і по праву вважається найкращою профілактикою плоскостопості та інших захворювань опорно-рухової системи.

Завдяки своїй особливій конструкції, ортопедичне взуття має цілий ряд переваг перед звичайним взуттям.

1. Ортопедичне взуття має жорсткий задник і прекрасно тримає ніжку, захищаючи дитячі ніжки від травм і механічних пошкоджень під час прогулянок та ігор.

2. Кожна пара ортопедичного взуття має ортопедичну устілку і супінатор, які сприяють правильному формуванню зводу стопи, запобігаючи багатьом захворюванням опорно-рухового апарату.

3. Ортопедичне взуття відноситься до спеціальної лікувальної продукції, і тому воно повністю відповідає прийнятим стандартам якості – гігієнічне, безпечне і виготовляється тільки з натуральної сировини найвищої якості.

4. Конструкція кожної пари взуття ретельно продумується і проходить відповідну перевірку, тому навіть здоровій дитині таке взуття ніколи не нашкодить.

5. Підошва ортопедичного взуття виготовляється з високоміцних матеріалів, вона не стирається, і в процесі носіння взуття не втрачає своєї форми.

6. Спеціальна конструкція ортопедичного взуття не тільки надає необхідну підтримку стопі дитини, але і дозволяє знизити навантаження на суглоби і хребет, завдяки чому дитина менше втомлюється.

Знижуючи навантаження на суглоби і хребет, ортопедичне взуття здатне не тільки скорегувати ходу малюка, але і значно знизити навантаження на хребет, і у вашого малюка завжди буде прекрасна постава. Будьте здорові, і нехай ваш малюк щодня радує вас своїми новими досягненнями!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас