Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

5 продуктів, які допоможуть швидше схуднути

5 продуктів, які допоможуть швидше схуднути
 

Як усі ми знаємо, схуднути моментально, не зашкодивши своєму здоров'ю, просто неможливо. Але вживаючи в їжу деякі продукти, що знижують тягу до їжі і допомагають нашому організму спалювати калорії швидше, ви зможете прискорити процес схуднення. Ви будете і виглядати, і відчувати себе набагато краще. Так що ж це за продукти?

Зелені листові овочі

У боротьбі за струнку фігуру рекомендується, перш за все, налягати на зелені листові овочі (особливо на салат і шпинат). Вони містять мінімум калорій, багаті на клітковину, мінерали та вітаміни. Ввівши зелені овочі в свій раціон на постійній основі, ви будете втрачати вагу швидше, не зашкоджуючи своєму здоров'ю, а приносячи організму тільки користь.

Соковиті фрукти та овочі

Фрукти та овочі, що містять багато води, допомагають наповнити шлунок і, як наслідок, менше їсти. Соковиті овочі та фрукти дуже корисні і допомагають уникнути безглуздих перекусів, в результаті – менше їсти і швидше худнути. Тому постарайтеся частіше вживати в їжу помідори і огірки, салат, кавун і диню, грейпфрут, а також гриби.

Сочевиця

Сочевиця – це розчинні волокна, вона багата білком, який допомагає організму збалансувати рівень інсуліну і цукру в крові. Включаючи сочевицю регулярно до свого раціону, ви убезпечите себе від інсулінових сплесків, які також змушують наш організм виробляти зайвий жир.

Зелений чай

Якщо ви регулярно п'єте чай, замініть його зеленим. Він містить хімічні сполуки, що допомагають боротися із зайвим жиром, змушуючи втрачати вагу швидше. Саме тому зелений чай так часто включають до складу продуктів для схуднення. Також зелений чай ефективно очищує організм від токсинів, що також прискорює процес схуднення.

Квасоля

Це – ще один прекрасний продукт для втрати ваги. Вона містить гормон травлення – холецистокінін, який є природною речовиною, пригнічує апетит. Квасоля ефективно бореться з почуттям голоду, а наявна в ній клітковина затримується в організмі набагато триваліше. Завдяки цьому ви будете почувати себе ситніше і зможете боротися з тягою до їжі і перекусів.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас