Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Чому варто вибрати саме дерев´яне ліжко?

Чому варто вибрати саме дерев´яне ліжко?
 

Спальня – мабуть, найважливіша кімната в будинку. Тут ми проводимо третину свого життя. Крім того, тільки тут ми можемо дозволити собі по-справжньому розслабитися, відпочити, втомившись від повсякденних турбот, тому нам так важливо створити максимально комфортні умови для сну. І, звичайно ж, в першу чергу, це стосується вибору ліжка.



До вибору ліжка, як для себе, так і для дітей, варто підходити ґрунтовно. Раніше ми писали про те, як вибрати і дитяче, і доросле ліжко. І чи потрібно знову згадувати про те, що найкращим вибором в даному питанні є меблі з натуральних матеріалів? Якщо ви все ще в роздумах, чи варто витрачатися на дерев'яне ліжко, чи вибрати щось альтернативне, ми стверджуємо - купити дерев'яне ліжко однозначно варто.

Переваги дерев'яних ліжок

Крім того, що дерево є абсолютно натуральним матеріалом, який не зашкодить ані вашому здоров'ю, ані здоров'ю домочадців, меблі з дерева ще й дуже практичні.

Дерев'яні ліжка дуже зносостійкі в порівнянні з ліжками з інших матеріалів, а догляд за ними не потребуватиме особливих зусиль або покупки спеціальної побутової хімії (звичайної поліролі, за допомогою якої ви доглядаєте і за іншими меблями в будинку, цілком достатньо). Хороше ліжко з дерева прослужить вам не один десяток років, та й гарантія у таких меблів дуже велика.

Меблі з дерева завжди виглядають дуже стильно, тепло, по-домашньому. У тому числі і дерев'яні ліжка виглядають набагато затишніше за металеві, вони чудово вписуються в будь-який інтер'єр спальні, адже продаються у величезній різноманітності забарвлень і дизайнів. Традиційні, античні, різьблені... У вас буде нескінченний вибір стилів, кольорів і обробок, серед якого ви вже точно знайдете своє ідеальне ліжко. Або ж дерев'яні меблі, в тому числі і ліжко, завжди можна зробити під замовлення – тут ваші можливості не обмежені!

Згадаймо і про комфорт, який, мабуть, є найважливішим фактором при виборі ліжка для сну. Дерев'яні ліжка - найкращий вибір в цьому плані. Дерев'яні меблі міцніші, а також «тепліші» і затишніші в будь-яку пору року, завдяки чому забезпечують максимально комфортні умови для сну.

Важливим чинником при виборі меблів є і їхня вартість. Дерев'яні ліжка обходяться не набагато дорожче металевих, але мають незаперечний ряд переваг в порівнянні з ними. Переплативши зовсім трохи сьогодні, ви виграєте в довгостроковій перспективі – хороше дерев'яне ліжко служитиме вам довгі роки. Крім того, ви завжди можете скористатися знижками і розпродажами, або купити ліжко під замовлення, що, як правило, обходиться дешевше.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас