Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Допоможіть врятувати життя Максиму

Допоможіть врятувати життя Максиму
 

Максим Янчин бореться з гострим лімфобластним лейкозом з весни цього року. На сьогоднішній день Максим знаходиться в гематологічному відділенні обласної дитячої клінічної лікарні міста Дніпропетровськ, де йому призначено курс хіміотерапії.



Протягом дня у хлопчика збільшилися всі групи лімфовузлів – потиличні, шийні, пахвові, пахові, стегнові. До початку цих проявів хвороби мама дитини стала помічати млявість, швидку стомлюваність. Максим не просився гуляти на вулицю, в основному хотілося лежати, хоча до цього він був активною і рухливою дитиною.

З першого дня встановлення діагнозу було розпочато інтенсивне лікування. Родичі та друзі хлопчика відразу ж відгукнулися на біду і надали фінансову підтримку для лікування Максима, але на жаль цих коштів абсолютно не вистачає для придбання необхідних ліків.

Попереду довгий і складний шлях до одужання, тому ми просимо допомогти дитині і одразу спасибі Вам за кожну допомогу. Сподіваємося, що завдяки Вашій підтримці хлопчик впорається зі страшною хворобою і його мрії здійсняться! Вся наша сім'я заздалегідь вдячна за будь-яку надану допомогу. Бережи вас Бог!

Реквізити для допомоги:

Карта Приват банку
5168 7553 6753 7079
Янчин Вікторія Владиславівна (мама)
тел .: 0630601162 Вікторія Владиславівна (мама)

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ 8-МІСЯЧНОМУ ДМИТРУ

Діагноз: атрезія жовчних шляхів. Потрібна негайна трансплантація печінки.
Життя = операція = 250 000 грн.

Дитині потрібна допомога на лікування та реабілітацію

Я мама чотирьох дітей. Потрібна допомога у зборі коштів для лікування та реабілітації в Угорщині, в центрі реабілітації Олінек.

Діагноз: Симптоматична фокальна епілепсія. Аномалія розвитку головного мозку, внутрішня гідроцефалія. Затримка психомоторного розвитку. Стан після операції вентрикулеоперітонеального шунтування.

Допоможіть дитині одужати!

Пише Вам мама славної дівчинки Валерії. Моїй доньці 4 рочки і вона потребує термінової нейрохірургічної операції на хребті.

Батьки благають про шанс на життя дитини

17 березня Єгорку виповнилось три рочки, та замість подарунків і веселощів дитина знаходиться в лікарні. Хлопчику поставили діагноз Лімфома Беркета. При такому захворюванні стадія розвитку пухлини не визначається, але за симптомами все схоже на 4-ту стадію, адже лімфома росте швидкими темпами (за добу може збільшуватися вдвічі), а метастази вже пішли в кістки.