Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибирати сукні для вагітних: поради майбутнім мамам

Як вибирати сукні для вагітних: поради майбутнім мамам
 

Якщо ви чекаєте на дитину, то напевно розумієте, що зовсім скоро через зростаючий животик увесь ваш звичний одяг перестане вам підходити. А це означає, що вам доведеться оновити гардероб і витратитися на одяг для вагітних. Звичайно ж, ви, як і будь-яка жінка, хочете залишатися стильною і виглядати привабливо під час вагітності, і тут незамінними стануть сукні для майбутніх мам.



Без суконь для вагітних ніяк не обійтися – вони не тільки добре виглядають, але і допоможуть заощадити на оновленні гардероба, адже сукня все одно обійдеться дешевше, ніж брюки і сорочка для майбутньої мами. Тому, якщо вам прийшов час оновлювати гардероб, не втрачайте можливість купити пару милих і стильних суконь для своєї вагітності. А наші поради допоможуть вам вибрати те, що вам дійсно підійде.

Завищена талія ампір на вас завжди виглядатиме добре. А все тому, що цей фасон суконь найкраще підкреслює найкрасивіше в майбутній мамі – груди і живіт, а все інше виглядає жіночним і мініатюрним. Плюс, сукні в стилі ампір виглядають чудово в будь-якій довжині, так що, купивши кілька таких суконь різної довжини, ви не будете виглядати так, ніби постійно носите одне і те саме.

Сукня максі – ваш найкращий друг! Така сукня буде дійсно універсальною. Додайте до неї піджак і пару витончених прикрас, і ви можете йти на роботу. Доповніть її красивим помітним намистом, і ви готові йти на сімейну вечерю або посиденьки з друзями. Накиньте зверху затишний кардиган, і ви готові до вечірньої прогулянки. У довгій сукні ви завжди будете залишатися жіночною і витонченою, саме з нею ви зможете створити нескінченну безліч стильних образів.

Сукня з боковою зборкою вигідно підкреслить ваші округлості. Якщо ви шукаєте щось більш сексуальне, ніж ваші звичайні сукні для вагітних, зверніть увагу на обтягуючі моделі зі зборкою збоку (з боків) – вони чудово підкреслюють животик. Показати світові всю вашу жіночність, красу і сексуальність допоможе саме така сукня.

Вибирайте сукні консервативної довжини. У міру того, як ваш животик росте, поділ сукні буде все вище і вище. І якщо раніше сукню вище колін ви могли носити з колготками, то зараз ваш животик вам може цього не дозволити. Тому сукні, які ви обираєте для вагітності, повинні бути довшими за ті, які ви носите звичайно.

Слідкуйте за декольте. Пам'ятайте: як і животик, ваші груди ростимуть під час вагітності. Тому, вибираючи як сукні, так і інші речі, стежте за тим, щоб ваше декольте не було занадто відвертим. Вибирайте одяг, більш закритий в області грудей, а якщо вам сподобалася сукня, яка демонструє занадто багато, одягайте під неї маєчку.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас