Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як колір одягу впливає на стан вагітної

Як колір одягу впливає на стан вагітної
 

Про те, що кольори впливають на наш настрій і загальний стан, відомо давно. І якщо чоловіки змінюють одяг у міру забруднення, то жінки в залежності від зміни настрою, а це може відбуватися по кілька разів на день. Але не тільки настрій впливає на те, що ми носимо, але і те, що на нас одягнуто, впливає на наш настрій.



Коли жінка добре одягнена, вона і відчуває себе відповідно. Особливо важливо, щоб одяг був комфортним і красивим для жінок в положенні, адже настрій майбутньої мами впливає не тільки на її стан, але і на дитину всередині. Але комфорт – це, звичайно, добре, а як же скорегувати й без того мінливий настрій вагітної за допомогою одягу? Допоможе в цьому кольоротерапія. Як саме?

Червоний. Якщо у вас буквально все валиться з рук і нічого не виходить, це безумовно засмучує. Але не варто опускати руки, просто знайдіть в своєму гардеробі червоні речі, і у вас відразу все почне виходити.

Помаранчевий. Нерідко під час вагітності жінки потерпають від депресії. Справитися з цим станом допоможуть яскраві речі оранжевого кольору, і ніякі антидепресанти вам більше не знадобляться.

Жовтий. Цей колір подарує заряд позитивного настрою, а також допоможе налагодити гармонію в душі. Крім того, він сприяє поліпшенню концентрації уваги.

Зелений. Як відомо, зелений колір діє заспокійливо на організм. Так, якщо ви хочете налагодити гармонію, впоратися з негативними емоціями або прийняти правильне рішення – зелені речі вам допоможуть у цьому.

Синій. Одяг синього кольору також сприяє розслабленню і заспокоєнню нервової системи, плюс, синій колір допоможе подолати безсоння і тривоги.

Білий. Це абсолютно чистий колір, який працює як фільтр, через який проходить тільки потрібна вам енергетика. Білий колір очищає і дарує відчуття гармонії.

Бажаємо вам чудового настрою і відмінного самопочуття!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Як вибирати сукні для вагітних: поради майбутнім мамам

Якщо ви чекаєте на дитину, то напевно розумієте, що зовсім скоро через зростаючий животик увесь ваш звичний одяг перестане вам підходити. А це означає, що вам доведеться оновити гардероб і витратитися на одяг для вагітних. Звичайно ж, ви, як і будь-яка жінка, хочете залишатися стильною і виглядати привабливо під час вагітності, і тут незамінними стануть сукні для майбутніх мам.

Готуємося до вагітної фотосесії: поради майбутнім мамам

За останні роки величезної популярності серед майбутніх мам набрала тенденція фотографуватися у своєму «цікавому положенні». І зараз вагітні фотосесії не втрачають своєї актуальності – кожна майбутня мама намагається не втрачати можливості поповнити свій фотоальбом красивими фотографіями з животиком. Але що потрібно зробити, щоб ці фото були дійсно гарними? Чи потрібно готуватися до такої фотосесії? Коли фотографуватися? Як позувати? Про все це ми і поговоримо далі.

Як виглядати стильно під час вагітності?

Крім здоров'я малюка і майбутніх пологів дуже багатьох майбутніх матусь турбує ще одна проблема – як продовжувати виглядати стильно під час вагітності? Перше, що хотілося б сказати, всупереч загальним стереотипам, вам не потрібно відразу ж переходити на великий мішкуватий одяг і запозичувати речі з гардеробу свого чоловіка. Знайдіть хороший інтернет-магазин з якісним брендовим одягом, такий як http://www.studio-fashion.com/ і продовжуйте одягатися стильно! Не обов'язково витрачатися на одяг для вагітних – вам просто потрібно перейти на одяг трохи інших фасонів. Але виглядати під час вагітності стильно зовсім нескладно, і наші поради допоможуть вам у цьому.

Найкращі моделі суконь для вагітних

Вагітність – це найкращий час для кожної майбутньої мами. І те, що ваше тіло змінюється на очах, зовсім не означає, що потрібно ховати його за мішкуватим одягом. Навпаки, своє цікаве положення потрібно підкреслити.