Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

8 березня 2018 – що подарувати мамі в цьому році?

8 березня 2018 – що подарувати мамі в цьому році?
 

Напередодні Міжнародного жіночого дня всі стурбовані пошуком подарунків для своїх найулюбленіших і дорогих жінок. Однак серед усього цього списку одна завжди залишається найважливішою, і для неї кожен намагається підготувати особливий подарунок. Йдеться про найніжнішу і найлюблячу Маму, яка дарує нам всю свою любов з народження і потім протягом всього свого життя.

Само собою зрозуміло, що для кожної мами найкращим подарунком є любов і увага її дітей і чоловіка, але також кожен погодиться, що його мама гідна найкращих квітів і найдорожчих подарунків. Чим же порадувати улюблену матусю в цьому році на честь улюбленого весняного свята?! Ми постаралися і зібрали для вас найкращу добірку ідей, які не залишать її байдужою.

Якщо ваша мама намагається постійно стежити за собою, то найкращим подарунком стане набір якісної косметики, який допоможе продовжити молодість шкіри і освіжити шкіру після зими. Так, можна придбати хороший флюїд з гіалуроновою кислотою, набір якісних дорогих кремів для догляду або сертифікат в салон краси на курс масажів для обличчя – будь-який з цих подарунків допоможе їй відчути себе молодшою і красивішою.

Активним мамам, які не уявляють свого життя без спорту і різних активностей, відмінним варіантом стане абонемент в басейн, фітнес-браслет або інший фітнес-девайс, а якщо до того ж покласти нові кросівки для ходьби або спортивну форму, то захват буде забезпечений.

Всі жінки люблять шопінг, і якщо ви поки що нічого не придумали, тоді просто візьміть з собою гроші і пройдіться разом по магазинах – красивим обновкам до весни буде рада кожна, особливо якщо вам вдасться підібрати новеньку сукню з туфлями спеціально до свята.

Ще один варіант, який точно оцінить кожна жінка – це флакончик улюбленого або нового парфуму. Якщо ви добре знаєте смак і уподобання своєї мами, тоді вибрати ідеальний аромат для неї вам не складе труднощів. В іншому випадку можна взяти будь-яку візитку і бризнути трохи на неї її улюбленими духами і ндати її консультантам в парфумерному магазині – так їм буде простіше зрозуміти і порекомендувати вам духи з цієї ж серії з тією ж базою.

Всі ми втомилися від зими, і з нетерпінням чекаємо тепла, а ці весняні заморозки зовсім не додають оптимізму. Що ж, якщо вам дозволяють фінанси, тоді як подарунок матусі можна придбати тур по Європі або путівку в теплі країни – це допоможе їй відпочити і хоча б на короткий термін забути про повсякденні турботи.

Щоб ви не вибрали, обов'язково доповніть подарунок красивим букетом весняних квітів і милою листівкою зі словами подяки, можна своїми руками написати на різних мовах, і тоді ви побачите, як сяють її очі від щастя.

З 8 березня, дорогі жінки! Цвітіння в душі, і нехай ваша краса прикрашає світ!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас