Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

8 березня – вітаємо маму з любов´ю і турботою

8 березня – вітаємо маму з любов´ю і турботою
 

Підійдіть з фантазією до привітання мами (і інших близьких родичок) з 8 березня і здивуйте подарунком, який дійсно говоритиме про вашу турботу!

Більшість батьків кажуть, що у них все є, тому придумати хороші подарунки для них іноді дійсно складно. Ми ламаємо голову над тим, щоб знайти те, що хочеться і сподобається, але при цьому ще й потрібно, і буде використовуватися (адже часто наші мами саме такі – практичні). Проте іноді достатньо лише прояви елементарної турботи, і тоді всі ці «вимоги» до подарунка йдуть на другий план.

В цьому році ми пропонуємо зробити акцент не на вартість і практичність подарунка, а на прояв любові, турботи і емоції, які ви хочете викликати у рідної матусі.

8 березня – подарунки мамі з любов'ю і турботою

Посилка з улюбленими речами

Якщо ваша мама не живе в вашому місті, і ви не зможете приїхати побачитися з нею, зберіть для неї посилку з улюбленими речами. Так званий «подарунок любові і турботи» повинен вміщати в себе її улюблені речі, які радують їй і дарують відчуття комфорту. Наприклад, це може бути пляшка вина і набір сирів або джемів, затишні кімнатні тапочки, улюблений крем і помада, набір для вишивання, ароматний чай і улюблені шоколадні цукерки, асорті горіхів, цікава книга і т.д.

Ці дрібниці не обов'язково повинні бути дорогими, та й час на те щоб відправити посилку, теж ще є. Тому приділіть трохи часу на те, щоб сісти і гарненько подумати, від чого ваша мама отримує задоволення, що вона дійсно любить. Щоразу користуючись речами з вашої посилки, вона буде радіти тому, з якою увагою до подарунка ви підійшли в цьому році.

Порада: Такий подарунок буде приємний не тільки мамі, що живе на відстані. Ви можете вручити його і особисто, заглянувши 8 березня в гості на чашку чаю і шматочок торта.

Сімейні фото в мультирамці

Ніщо так не радує батьків, як красиві фото, що нагадують про прекрасні моменти і зберігають їх на довгу пам'ять. Щоб порадувати маму на 8 березня, витратьте трохи часу і зберіть кілька найважливіших фото вашої сім'ї в один колаж і помістіть їх в мультирамку (набір рамок для фотографій в одному стилі). Ретельно вибирайте колір і дизайн рамок, щоб вони доречно виглядали в батьківському домі.

Якщо ж ви не впевнені на рахунок такого декору на стіну, завжди можна замовити фотокнигу з цими фотографіями і підписами (або написати щось від руки), або купити цифрову фоторамку і завантажити в неї фото заздалегідь, щоб мама відразу могла поставити її на прикроватну тумбу.

Сніданок в ліжко

Якщо ви живете разом з мамою, приготуйте їй смачний святковий сніданок. Нехай в цей день вона прокинеться під приємні аромати омлету, млинчиків, вафель... а також чаю або кави. А ще краще буде, якщо і тато підключиться до готування. Кожна жінка оцінить такий подарунок, а мама буде просто в захваті!

В якості альтернативи можна приготувати для мами особливу вечерю, а не сніданок.

Порада: Навіть якщо ви живете далеко від мами, її все ж можна порадувати смачним сніданком або вечерею. Просто замовте пару її улюблених страв з доставкою до дверей і відразу все оплатіть, щоб їй залишилося лише насолоджуватися приємним кулінарним сюрпризом.

Лист, написаний вручну

Навіть коротенький лист від чистого серця і написаний власною рукою – це завжди дуже емоційний подарунок. Мабуть, складно придумати хоч щось, що сильніше скаже мамі про вашу любов і турботу. Подумайте про те, що б ви хотіли сказати мамі, і витратьте час на те, щоб підшукати для цього гарні, ті самі слова. Але ні в якому разі не користуйтеся заготовками!

Робота по дому в подарунок

Мами цілими днями зайняті прибиранням, пранням, готуванням... Так чому б не допомогти їй? І не тільки у свято. Зробити це можна різними способами.

По-перше, ви можете подарувати їй сертифікат ручної роботи (написати своїми руками або зробити в фотошопі), який обіцяє, що протягом пари місяців ви будете раз на тиждень робити для неї якусь частину роботи по дому (витирати пил, пилососити, готувати вечерю...). Це проста турбота, яка полегшить життя мамі, а вас змусить частіше її відвідувати.

По-друге, можна зробити набір подарункових карток, що пропонують різні домашні «послуги» від вашого імені: «вимити підлогу», «пропилососити», «помити посуд», «приготувати вечерю» і т.д. Скажіть мамі, що скористатися карткою вона може в будь-який момент (або в будь-вихідні, якщо ви живете не разом).

І не забувайте підключати онуків до таких подарунків!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас